Επιβεβαιώθηκε το Call of Duty: Black Ops Cold War

Με την πλήρη αποκάλυψη του να έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη εβδομάδα.

Η Activision και η Treyarch επιβεβαίωσαν την ύπαρξη του Call of Duty: Black Ops Cold War, του επόμενου κεφαλαίου της πολύχρονης FPS σειράς, για το οποίο εδω και καιρό κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες και ενδείξεις της ύπαρξης του. Πλέον έχουμε μια "κανονική και επίσημη επιβεβαίωση"

μαζί με ένα teaser trailer.

Το teaser trailer δεν παρουσιάζει κάποιο gameplay υλικό ή κάτι από το εικαστικό μέσα από τον τίτλο, αποτελείται εξ ολοκλήρου από πλάνα της εποχής του Ψυχρού Πολέμου, αλλά επιβεβαιώνει τον τίτλο και την ημερομηνία που θα έχουμε την πλήρη αποκάλυψη του.

Κατά την διάρκεια του trailer, μπορούμε να δούμε διάφορες λέξεις-κλειδιά και φράσεις όπως «αποστάτης», «κούρσα όπλων», «άγνωστη ταυτότητα», «αποθάρρυνση» και «κρίση»., ενώ υπόσχεται ότι το παιχνίδι «βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα» και παροτρύνει τους παίκτες να «γνωρίζουν την ιστορία τους», οπότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι η Treyarch ακολουθεί μια πιο προσγειωμένη και ιστορικά ακριβή προσέγγιση για τον τίτλο.

Να θυμίσουμε ότι αρχικά την ανάπτυξη του τίτλου είχε αναλάβει η Sladgehammer Games, προτού περάσει στα χέρια της Treyarch, έχοντας την υποστήριξη της Raven Software.

Τέλος, η Activision επιβεβαίωσε επίσης ότι το περιεχόμενο που βασίζεται στο νέο παιχνίδι θα κάνει την εμφάνιση του και στο Call of Duty: Warzone.

To Call of Duty: Black Ops Cold War θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 26 Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα