Τον Σεπτέμβριο η κυκλοφορία του The Walking Dead Onslaught

Σε PSVR και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Οι Survios και AMC έκακαν γνωστή την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Walking Dead Onslaught, με αυτή να έχει οριστεί προς τα τέλη του επόμενου μήνα για τις συσκευές εικονικής πραγματικότητας.

Πρόκειται για έναν VR Zombie τίτλο, βασισμένο στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του

AMC TV και διαδραμματίζεται σε μία αποδεκατισμένη Αλεξάνδρεια, λίγο αργότερα από τη σύγκρουση των πρωταγωνιστών μας με μία ιδιοτελή και αλαζονική ομάδα που έχει την τάση να κυριαρχεί εις βάρος των υπολοίπων, γνωστή με την ονομασία και ως "The Saviors". Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Daryl Dixon σε μία έντονη περιπέτεια, στη διάρκεια της οποίας εξιστορείται μία σημαδιακή συνάντηση με έναν μυστηριώδη άγνωστο.

Ερχόμενοι αντιμέτωποι με ολόκληρες ορδές από zombies προκειμένου να συλλέξουν πολύτιμους πόρους που θα τους βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση της κοινότητάς τους, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα -μέσω του Scavenger Mode- να ελέγχουν και άλλους χαρακτήρες από την εν λόγω post-apocalyptic survival/ horror σειρά κατά τη διάρκεια "γύρων" για την αναζήτηση προμηθειών, όπως τον Rick, την Michonne και την Carol, καθώς και να αναβαθμίζουν/ τροποποιούν τον εξοπλισμό τους και να ξεκλειδώνουν νέες αποστολές.

Η διάθεση του The Walking Dead Onslaught αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου για τις πλατφόρμες PSVR, Oculus Rift και Steam VR, με την έκδοσή του για τη συσκευή εικονικής πραγματικότητας της Sony να είναι συμβατή και με το PlayStation 5. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Gameplay Trailer του παιχνιδιού.

vr
Keywords
Τυχαία Θέματα