Έρχεται το Ever Forward της Pathea Games

Το νέο project από τους δημιουργούς του My Time at Portia.

Η Pathea Games, η ομάδα που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του My Time at Portia, ανακοίνωσε ότι το Ever Forward έχει προγραμματιστεί να γίνει διαθέσιμο στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές προς τα μέσα του μήνα, ενώ υπάρχουν πλάνα για την κυκλοφορία του και στις οικιακές κονσόλες.

Ο τίτλος εξιστορεί την περιπέτεια ενός μικρού

κοριτσιού ονόματι "Maya", που βρίσκεται μεταξύ δύο διαφορετικών κόσμων, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με έντονο προβληματισμό, που θα την προκαλέσει να ανακαλύψει τον ίδιο της τον εαυτό. Ο ένας εξ αυτών των κόσμων απαρτίζεται από ήσυχα και φυσικά περιβάλλοντα, γεμάτα με παράκτια καταφύγια, ενώ ο άλλος αποτελεί ένα περισσότερο σκληρό αλλά και ονειρεμένο περιβάλλον, με γεωμετρική σχεδίαση που προάγει την επίλυση παγίδων και περιβαλλοντικών γρίφων.

Το Ever Forward αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Αυγούστου για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές (μέσω Steam), με την ομάδα ανάπτυξης να σκοπεύει τη διάθεσή του και στα PS4, Xbox One και Nintendo Switch αργότερα μέσα στον ερχόμενο χειμώνα. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο gameplay video του τίτλου.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα