Έρχεται το Rabbids: Party of Legends

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Rabbids: Party of Legends θα κυκλοφορήσει στη Δύση μέσα στον επόμενο μήνα.

Αρχικά ο τίτλος κυκλοφόρησε ως Rabbids: Adventure Party στην Κίνα, την ανάπτυξη του οποίου είχε αναλάβει η ομάδα της Ubisoft

Chengdu, αντλώντας έμπνευση από τις “παραδοσιακές κινεζικές εικόνες”, αντλώντας έμπνευση από το κινεζικό μυθιστόρημα του 16ου αιώνα, Journey to the West.

Στο Rabbids: Party of Legends τα γνωστά πλάσματα μεταφέρονται σε έναν μυθολογικό κόσμο που βασίζεται στο Journey to the West και θα πρέπει να βρουν τον δρόμο της επιστροφής, παίζοντας πάνω από 50 εκκεντρικά mini-games. Να σημειώσουμε ότι ο τίτλος υποστηρίζει τοπικό multiplayer τεσσάρων παικτών, είτε 2v2 είτε ο καθένας μόνος του (free-for-all).

“Ο Monkey King και οι Pigsy, Sandy και Tripitaka πρέπει να ακολουθήσουν ξανά τα βήματά τους για να στείλουν ξανά τον εαυτό τους και τα άλλα Rabbids πίσω στο σπίτι τους. Η ιστορία απλώνεται σε τέσσερα Acts, με το καθένα από αυτά να καταλαμβάνει μια διαφορετική περιοχή στο ταμπλό του παιχνιδιού και οδηγεί τους παίκτες σε ένα ταξίδι στο μυθικό βασίλειο”, αναφέρει η επίσημη περιγραφή.

Το Rabbids: Party of Legends θα γίνει διαθέσιμο στη Δύση για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και Google Stadia στις 30 Ιουνίου 2022.

The post Έρχεται το Rabbids: Party of Legends appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα