Έρχεται το online mode για το Watch Dogs: Legion

Η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι το πολυαναμενόμενο online mode του Watch Dogs: Legion, θα γίνει διαθέσιμο μέσα στον επόμενο μήνα, μέσω ενός δωρεάν update για όλες τις πλατφόρμες διάθεσης του τίτλου. Το online mode θα προσθέτει στον τίτλο διάφορους open-world, free-roam στόχους

προς ολοκλήρωση, σε co-op ομάδας έως τεσσάρων παικτών, διάφορα challenges, city events και side activities σε όλο το Λονδίνο.

Οι Co-op mission υποστηρίζουν 2-4 παίκτες με νέους co-op μηχανισμούς, που προσφέρουν την ευκαιρία να δημιουργηθεί η “τέλεια ομάδα από operatives” για να καταπολεμηθούν οι απειλές μέσα και γύρω από μερικά από τα πιο εμβληματικά αξιοθέατα του Λονδίνου. Το πρώτο 4-player co-op Tactical Op ονομάζεται “Leader of the Pack” και προφανώς θα απαιτεί “ομαδική συνεργασία και αποτελεσματικότητα».

Η αποστολή περιλαμβάνει narrative endgame missions που συνδέονται μεταξύ τους, απαιτούν αναβαθμισμένα gadget, μια συμπαγή ομάδα και αποτελεσματική επικοινωνία για την αντιμετώπιση των προκλήσεών της. Θα συνοδεύεται από ένα νέο PvP mode με την ονομασία “Spiderbot Arena”, όπου τέσσερις παίκτες ελέγχουν οπλισμένα spiderbots σε ένα έντονο free-for-all deathmatch.

Ολοκληρώνοντας τις διάφορες online δραστηριότητες του Watch Dogs: Legion, οι παίκτες θα κερδίζουν XP για να ανεβάσουν την κατάταξή τους και να ξεκλειδώσουν διαφορες  ανταμοιβές, συμπεριλαμβανομένων αποκλειστικών cosmetics αντικειμένων και influence points για την πρόσληψη νέων μελών DedSec ή την αναβάθμιση gadget.

Εντωμεταξύ, οι κάτοχοι του Season Pass μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε δύο νέες single player αποστολές παράλληλα με τo δωρεάν update. Πρόκειται για το “Guardian Protocol”, που αναθέτει στην DedSec να παρακολουθεί μια AI που θα μπορούσε να παρακάμψει τις ανθρώπινες αποφάσεις, και το “Not in Our Name”, μια αποστολή στην οποία μια μυστική ομάδα κλέβει στοιχεία και πληροφορίες της DedSec για έναν αδίστακτο ιδιοκτήτη tabloid, χρησιμοποιώντας τα για να εκβιάσουν τα θύματά τους.

Τόσο οι single player αποστολές του Season Pass όσο και το δωρεάν online mode update θα γίνουν διαθέσιμα για το Watch Dogs: Legion στις 9 Μαρτίου. H Ubisoft έχει προγραμματίσει να φέρει περισσότερο περιεχόμενο για τον τίτλο μέσα στο 2021, συμπεριλαμβανομένων του Ιnvasion PvP mode, ολοκαίνουργιων co-op missions και νέων χαρακτήρων. Το Bloodline story DLC με τους Aiden Pearce και Wrench, καθώς και οι νέοι playable χαρακτήρες όπως το test subject Mina και το μέλος του Assassin Order, Darcy, θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στη χρονιά.

Το Watch Dogs: Legion κυκλοφορεί για Xbox One, PlayStation 4 και PC, ενώ υπάρχει δωρεάν upgrade για τα Xbox Series X/S και PlayStation 5.

The post Έρχεται το online mode για το Watch Dogs: Legion appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα