Ετοιμάζεται παιχνίδι βασισμένο στη σειρά ταινιών A Quiet Place

Ένας νέος horror τίτλος, ο οποίος είναι βασισμένος στη σειρά ταινιών A Quiet Place, βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη χρόνια.

Έχοντας την περιγραφή ως ενός «τρομακτικού, νέου video game» που αφηγείται μια ανείπωτη ιστορία επιβίωσης στο σύμπαν του A Quiet Place, το εν λόγω project θα προσφέρει στους παίκτες

μια πρωτότυπη ιστορία, καθώς και gameplay μηχανισμούς που προσπαθούν να αποτυπώσουν το σασπένς, το συναίσθημα και το δράμα για τα οποία είναι γνώστες οι ταινίες της σειράς. Να σημειώσουμε ότι το A Quiet Place αναπτύσσεται από την iLLOGIKA, ένα studio με έδρα το Μόντρεαλ ενώ χρέη Publisher έχει αναλάβει η Saber Interactive.

“Το A Quiet Place video game θα επιτρέψει στους fans να βιώσουν την ένταση των ταινιών με ένα immersion επίπεδο που δεν είχαν νιώσει ποτέ πριν”, δήλωσε ο creative director του τίτλου, Herve Sliwa.

“Η εκπληκτική επιτυχία των ταινιών A Quiet Place καθιστά σαφές ότι το κοινό διψάει για περισσότερες περιπέτειες σε αυτό το σύμπαν και η iLLOGIKA δημιουργεί τη δική της πραγματικά συναρπαστική εμπειρία που ανταποκρίνεται στο όνομα αυτής της αγαπημένης ιδιοκτησίας”, συνεχίζει ο Todd Hollenshead της Saber Interactive. “Είμαστε περήφανοι που λέμε ότι το A Quiet Place είναι το πρώτο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσουμε από ένα εξωτερικό studio υπό τo αυξανόμενο Saber publishing label”.

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη ταινία A Quiet Place προβλήθηκε για πρώτη φορά στους κινηματογράφους το 2018 και έγινε αμέσως μια εμπορική επιτυχία, βγάζοντας πάνω από 350 εκατομμύρια δολάρια στο box office, με μόλις 17 εκατομμύρια δολάρια προϋπολογισμό, ενώ η δεύτερη ταινία, που προβλήθηκε νωρίτερα φέτος μετά από μια σειρά καθυστερήσεων που σχετίζονται με τον COVID-19, αποδείχθηκε επίσης επιτυχημένη.

A Quiet Place

The first official video game based on Paramount Pictures’ terrifying blockbuster film franchise.
Experience a new untold story of survival in the A Quiet Place universe.

Coming 2022

https://t.co/elwcPFnlE9

A Quiet Place The Game (@AQuietPlaceGame) October 26, 2021

The post Ετοιμάζεται παιχνίδι βασισμένο στη σειρά ταινιών A Quiet Place appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα