Εξαγορά της Bungie από τη Sony.

Ο Ιανουάριος φαίνεται πως κλείνει με μια πολύ σημαντική είδηση στον τομέα των εξαγορών. Αυτή τη φορά η είδηση έρχεται από την Ανατολή, καθώς πριν από λίγο επιβεβαιώθηκε η εξαγορά της Bungie από τη Sony.

Με βάση τις λεπτομέρειες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, η εξαγορά της Bungie

από τη Sony κόστισε περίπου $3.6 δις. Όταν η συμφωνία ολοκληρωθεί, η Bungie θα έχει πλήρη αυτονομία και ελευθερία να δημιουργεί για το κοινό που εκείνη επιλέγει. Αυτό θα της επιτρέπει ενδεχομένως να συνεχίσει να προσφέρει multiplatform τίτλους και στο μέλλον. Κάπως έτσι, η εν λόγω εξαγορά διαφοροποιείται σημαντικά σε σχέση με τις αντίστοιχες της Microsoft.

Με ανάρτησή του στο PlayStation Blog, o Jim Ryan καλωσορίζει και επίσημα τη Bungie στα PlayStation Studios. Εκεί, δηλώνει την πεποίθησή του ότι η δημιουργός των παιχνιδιών Destiny θα συντελέσει στην εξάπλωση του brand σε ένα νέο κοινό. Δηλώνει επίσης πως η Sony θα υποστηρίξει το στούντιο σε κάθε νέο του βήμα, σεβόμενοι πάνω απ’ όλα το community.

Ευελπιστούμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στην εξαγορά τις επόμενες μέρες. Για την ώρα, η Bungie συνεχίζει να δουλεύει πάνω στο Destiny 2 και τα expansions του. Έχει ανακοινωθεί, επίσης, πως εργάζεται πάνω σε κάποια νέα projects, συμπεριλαμβανομένου και ενός νέου ΙΡ.

The post Εξαγορά της Bungie από τη Sony. appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα