Φήμες για δημιουργία τηλεοπτικής σειράς στο σύμπαν του Mass Effect

Τα Amazon Studios φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά να έρθουν σε συμφωνία για τη δημιουργία μιας τηλεοπτικής σειράς βασισμένης στο σύμπαν του Mass Effect, σύμφωνα με μια αναφορά από το Deadline.

Η παραπάνω πληροφορία προέρχεται από την αναφορά του Deadline σχετικά με την επιτυχία της πρόσφατης σειράς του Amazon “The Wheel of Time”, που βασίζεται

στη μακρόχρονη σειρά βιβλίων με το ίδιο όνομα, με είδη φαντασίας από κάθε είδους (συμπεριλαμβανομένης της επιστημονικής φαντασίας, φυσικά), και πλέον θεωρείται πολύ σημαντικό asset για τα Amazon Studios.

“Ένα από τα νεότερα προσδοκώμενα της εταιρείας στην αρένα, είναι το Mass Effect”, αναφέρει το Deadline. “Τα Amazon Studios πλησιάζουν σε συμφωνία για την ανάπτυξη μιας σειράς βασισμένης στο best-selling sci-fi video game franchise της Electronic Arts”.

Θυμίζουμε ότι ο ηθοποιός των Superman και Geralt of Rivia, Henry Cavill, είχε κάνει ένα teaser μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για ένα μυστικό Mass Effect project. Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα, στο κείμενο, εμφανίζονται οι λέξεις Cerberus, Reaper, Geth, Tali’Zorah και είναι από μια σύνοψη της πλοκής από το Mass Effect 3 Wikipedia.  Ίσως να αναφερόταν στο παραπάνω τελικά.

The post Φήμες για δημιουργία τηλεοπτικής σειράς στο σύμπαν του Mass Effect appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα