Η DICE αναλύει τα σχέδια της για το Battlefield 2042

Αρκετούς μήνες μετά το καταστροφικό λανσάρισμα του Battlefield 2042, η DICE έδωσε στο κοινό, μέσω ενός Development Update video αλλά και ενός εκτενούς blog post, μια πρώτη ματιά στο τι νέο θα έρθει μαζί με την πρώτη Season του τίτλου.

Κατά τη διάρκεια του δεκαπεντάλεπτου video

οι developers του παιχνιδιού μίλησαν και ανέλυσαν αρκετά θέματα του Battlefield 2042, αλλά και το πώς εργάζονται ήδη για την βελτίωση αυτών.

«Πριν από την άφιξη του  νέου περιεχομένου στο παιχνίδι, θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν ακόμη τέσσερις βασικοί τομείς εστίασης για εμάς αυτήν τη στιγμή»:

ΧάρτεςΕμπειρίες & Mode του παιχνιδιούΤο Gameplay του παιχνιδιούΠροσθήκη Νέου Περιεχομένου

Αναλυτικότερα, αρκετοί από τους χάρτες του τίτλου θα γνωρίσουν πολλές αλλαγές και προσθήκες, με στόχο τη βελτιστοποίηση τους αλλά και την ομαλότερη εμπειρία που θα έχουν σε αυτές οι παίκτες. Επίσης, θα υπάρξουν αλλαγές τόσο σε κάποια βασικά animations των Specialists του τίτλου αλλά και της κίνησης τους, όπως επίσης και βελτίωση και της οπτικής απεικόνισης τους, μιας και προστίθενται περισσότερες λεπτομέρειες στο πρόσωπο και τις στολές του κάθε Specialist.

Μετά την πιο πρόσφατη ενημέρωση του παιχνιδιού, οι άνθρωποι της DICE δήλωσαν ότι έχουν «αποδεσμευτεί» από την εστίαση στην εμπειρία 128 παικτών του Battlefield 2042 και έχουν περισσότερο χώρο και χρόνο να εστιάσουν ξανά στη βελτίωση του τίτλου.

«Θα συνεχίσουμε να βελτιστοποιούμε το mode του Conquest για τους χρήστες των Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC, αλλά όπως κάναμε πρόσφατα με το Breakthrough, αποφασίσαμε να διατηρήσουμε αυτό το mode ως μια πιο τακτική εμπειρία, που ταιριάζει καλύτερα με μια πιο ευέλικτη μορφή, αυτήν με τους 64 παίκτες.

Θα μπορούμε να εισάγουμε νέο περιεχόμενο και να ενημερώνουμε μέρος του υπάρχοντος περιεχομένου μας. Αυτή είναι μια αλλαγή που μας βοηθά να ελέγχουμε καλύτερα τη ροή και τον ρυθμό της μάχης, διασφαλίζοντας ότι οι παίκτες θα αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στον τρόπο και τη μάχη που θα δίνεται για την κατάληψη των σημαιών του κάθε χάρτη και λιγότερο χρόνο ελέγχοντας το τηλέφωνό σας όσο περιμένετε να ολοκληρωθεί η κατάληψη αυτή, όπως ήταν μέχρι τώρα».

Τέλος, Η DICE επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να σταματήσει την ανάπτυξη νέου περιεχομένου για τη λειτουργία Hazard Zone του Battlefield 2042, ωστόσο δεν υπάρχουν σχέδια να αφαιρεθεί το Mode από τον τίτλο της EA. Τονίστηκε ότι σύντομα θα έχουμε νέα και για την ακριβή ημερομηνία της κυκλοφορίας της Season 1 του Battlefield 2042.

Υπενθυμίζουμε πως ο αρχικός προγραμματισμός της DICE ήταν η Season 1 να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022, ωστόσο αυτή η κυκλοφορία αναβλήθηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

The post Η DICE αναλύει τα σχέδια της για το Battlefield 2042 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα