Η SE καταχώρησε trademark για το Parasite Eve

Επιστροφή της Aya Brea;

Μολονότι η τελευταία περιπέτεια της Aya Brea, με το The 3rd Birthday, που κυκλοφόρησε το 2011, παρουσίασε σημάδια για το τέλος-"πάγωμα" της σειράς Parasite Eve, φαίνεται ότι Square Enix αλλάζει τα δεδομένα, αφού μετά από επτά χρόνια, η ιαπωνική εταιρία καταχώρησε το trademark του τίτλου για την ευρωπαϊκή αγορά. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Parasite Eve είναι ένα action-JRPG, που συνοδεύεται

από survival horror στοιχεία, και το οποίο χρησιμοποιούσε την προσέγγιση των (FMV) βίντεο που γνωρίσαμε στους τίτλους Final Fantasy της εποχής για να αποδοθεί η ιδιαίτερη αισθητική του.

Η παραπάνω διενέργεια-καταχώρηση μπορεί να σημαίνει πως ίσως δούμε την επιστροφή της Aya, η οποία θα προκύψει είτε με επανακυκλοφορία προηγούμενου τίτλου είτε με την ανάπτυξη νέου. Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Square Enix ώστε να μάθουμε τι επιφυλάσσει το μέλλον για τη σειρά Parasite Eve.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως οι δυο πρώτοι τίτλοι της σειράς είχαν κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PlayStation. Συγκεκριμένα, ο πρώτος τίτλος είχε κυκλοφορήσει το 1998 (μόνο σε Αμερική και Ιαπωνία) και το sequel, το Parasite Eve II είχε κυκλοφορήσει το 2000 στην ευρωπαϊκή αγορά. Ο τρίτος και τελευταίος τίτλος της σειράς, το The 3rd Birthday, είχε κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά το 2011, αποκλειστικά στο PSP.

Keywords
Τυχαία Θέματα