Η Team Ninja αποκαλύπτει το Rise of the Ronin

Η Team Ninja ανακοίνωσε έναν νέο RPG, το Rise of the Ronin, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει ως αποκλειστικό στο PlayStation 5 το 2024. Το studio πίσω από την ανάπτυξη των Nioh και Nioh 2 περιέγραψε τον επερχόμενο τίτλο ως “ένα παιχνίδι επικεντρωμένο στη μάχη και την εξερεύνηση του ανοικτού κόσμου”.

Σύμφωνα με τη σύνοψη του τίτλου: «Στα τέλη του 19ου αιώνα η Ιαπωνία

έρχεται αντιμέτωπη με σκοτεινές εποχές, παλεύει με τους καταπιεστικούς ηγέτες και τις θανατηφόρες ασθένειες, ενώ η δυτική επιρροή διαπερνά όλη τη χώρα καθώς ο εμφύλιος πόλεμος συνεχίζει να μαίνεται μεταξύ των φατριών Tokugawa Shogunate και των Anti-Shogunate».

Ο πρόεδρος και διευθυντής της Team Ninja, Fumihiko Yasuda, δήλωσε: «Στη Koei Tecmo, είχαμε αναπτύξει πολλούς τίτλους στο παρελθόν που βασίστηκαν στην Ιστορία. Αλλά με το Rise of the Ronin ξεκινήσαμε να κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα. Αξιοποιώντας όλες τις δεξιότητες και τις γνώσεις που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, θέλαμε πραγματικά να πάμε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο, προσπαθώντας να απεικονίσουμε λεπτομερώς την πιο κρίσιμη επανάσταση στην ιστορία της Ιαπωνίας, συμπεριλαμβανομένων των πιο σκοτεινών και άσχημων κεφαλαίων που πολλοί θα απέφευγαν. Αυτό είναι αναμφίβολα το πιο φιλόδοξο και προκλητικό έργο για την Team Ninja μέχρι σήμερα. Ωστόσο, θα επιτρέψουμε στην εμπειρία που έχουμε στη δημιουργία παιχνιδιών δράσης με σαμουράι και νίντζα ​​να μας καθοδηγήσει σε αυτό το ταξίδι».

Ο Yasuda πρόσθεσε ότι το στούντιο θα παραμείνει σταθερό στις προσπάθειές για να δημιουργήσει μια πολυεπίπεδη ιστορία που θα προβάλλει τον κόσμο της περιόδου Bakumatsu και την επανάσταση που έλαβε χώρα εκείνη την εποχή. «Οι χαρακτήρες που θα συναντήσετε έχουν όλοι τον δικό τους κώδικα δικαιοσύνης και προσωπικά κίνητρα, θα κληθείτε να αποφασίσατε είτε να τους συμπαρασταθείτε είτε να πάτε εναντίον τους… κάθε απόφαση που θα πάρετε, θα έχει σημασία».

Η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου χαρακτηρίζει το νέο της παιχνίδι ως «Μια νέα εμπειρία από την Team Ninja που θα σας βυθίσει σε έναν ιστορικά εμπνευσμένο κόσμο, ενώ θα συνδυάσει την πολεμική δράση διάφορων όπλων όπως τα Katanas και άλλα, με νέα πυροβόλα όπλα που απεικονίζουν τη μοναδική προσωπικότητα της χρονικής περιόδου».

Το Rise of the Ronin περιγράφεται από τους δημιουργούς του ως «ένα RPG δράσης, ανοιχτού κόσμου, εστιασμένο στη μάχη» και θα λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία κατά το τέλος της 300χρονης περιόδου Edo, κοινώς γνωστής και ως “Bakumatsu”.

Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 και θα είναι αποκλειστικός στο PS5.

The post Η Team Ninja αποκαλύπτει το Rise of the Ronin appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα