Ανακοινώθηκαν τα νέα χαρακτηριστικά του Football Manager 2023

Η βρετανική Sports Interactive ανακοίνωσε τα φετινά νέα χαρακτηριστικά του Football Manager 2023. Η ανακοίνωση έγινε μέσω του επίσημου καναλιού της εταιρίας στο YouTube. Στην εν λόγω παρουσίαση των νέων χαρακτηριστικών, με τίτλο  «Headline Features», δόθηκε μια πλήρης ανάλυση των αλλαγών στη φετινή

έκδοση του Football Manager.

Στο video παρέλασαν αρκετά από τα στελέχη της ομάδας ανάπτυξης του τίτλου, παρουσιάζοντας τις νέες προσθήκες.  Μεταξύ άλλων, στο Football Manager 2023 θα δούμε ένα πιο εκσυγχρονισμένο και λεπτομερές σύστημα scouting και αναφοράς παικτών, νέες προσθήκες -έπειτα από τη συμφωνία για ενσωμάτωση των αδειοδοτήσεων όλων των διοργανώσεων της UEFA- αρκετές προσθήκες και βελτιώσεις στη μηχανή απεικόνισης του αγώνα –η οποία είναι και βασικό στοιχείο του τίτλου- καθώς και την περεταίρω εμπλοκή των ατζέντηδων στις συζητήσεις και στις μεταγραφές των παικτών μεταξύ διαφόρων άλλων προσθηκών.

Αναλυτικότερα, τα νέα χαρακτηριστικά του Football Manager 2023 είναι τα εξής:

Αλλαγές στο scouting:

Η εισαγωγή του Squad Planner είναι από τα βασικά νέα χαρακτηριστικά. Μέσω του Squad Planner επιτρέπεται στον παίκτη να κατατάξει τους παίκτες στην ομάδα του με βάση τη σημασία, καθώς και τη δύναμη, ανά θέση. Δίνεται στους παίκτες η δυνατότητα να συμπεριλάβουν παίκτες από τη λίστα μεταγραφών στην ομάδα τους για να δουν πώς μια μελλοντική πιθανή αγορά μπορεί να επηρεάσει το σχήμα και τις τακτικές της ομάδας μακροχρόνια.

Μια περαιτέρω αλλαγή στο scouting είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το σύστημα στο σύνολό του. Οι παίκτες θα μπορούν πλέον να κάνουν πιο συγκεκριμένες αναζητήσεις, έτσι ώστε οι scouter να αναζητούν συγκεκριμένα στατιστικά για τους παίκτες και όχι μόνο τα χαρακτηριστικά τους. Για παράδειγμα, ένας παίκτης θα μπορεί πλέον να αναζητήσει έναν αθλητή με βάση το ποσοστό ολοκλήρωσης πάσας ή τα λεπτά που χρειάζεται για να σκοράρει. Στη συνέχεια, οι scouts θα φιλτράρουν τους παίκτες που δεν πληρούν αυτά τα κριτήρια αναφοράς όταν υποβάλουν αναφορά.

Αρκετές αλλαγές έγιναν και στο πώς λειτουργούν οι ατζέντηδες στον τίτλο. Προστέθηκε η επιλογή «Ρωτήστε τον ατζέντη σχετικά με τη διαθεσιμότητα του παίκτη». Αυτή η δυνατότητα μας επιτρέπει να ρωτήσουμε πρώτα έναν ατζέντη για κάποιον παίκτη και στη συνέχεια να αποκτήσουμε γνώση σχετικά με τις πιθανές απαιτήσεις αμοιβών του. Οι νέες προσθήκες στο κομμάτι αυτό θα επιτρέψουν περαιτέρω διαπραγματεύσεις στο πλαίσιο αυτής της αρχικής επαφής. Εάν ένας παίκτης θέλει να μετακομίσει στον σύλλογό σας, αλλά θέλει πολύ υψηλό μισθό για να το κάνει, θα μπορείτε τώρα να πείτε στον ατζέντη ότι θα πρέπει να μειώσει τις απαιτήσεις του.

Περαιτέρω βελτιώσεις και προσθήκες στο Match Engine του τίτλου

Οι τερματοφύλακες στο φετινό παιχνίδι θα έχουν πλέον μια σειρά από νέα animations. Αυτές οι αλλαγές θα βοηθήσουν να γίνει το παιχνίδι πιο καθηλωτικό, καθώς και να δώσει περισσότερο βάθος στη σημασία ενός τερματοφύλακα «παγκόσμιας κλάσης» μέσα στο παιχνίδι. Μία από τις μεγαλύτερες αναβαθμίσεις στο Match Engine είναι η λειτουργία της AI των αντίπαλων προπονητών εντός του παιχνιδιού. Ο στόχος αυτής της αναβάθμισης είναι να δημιουργήσει μια μεγαλύτερη τακτική μάχη μεταξύ του παίκτη και των προπονητών που χειρίζεται η AI. Οι αλλαγές και οι τακτικές επιλογές της AI θα έχουν ως γνώμονα τις επιλογές των πραγματικών τακτικών και στυλ παιχνιδιού των εκάστοτε προπονητών.

Αδειοδότηση UEFA

Η συμφωνία για την αδειοδότηση της UEFA είναι ένα από τα μεγαλύτερα νέα χαρακτηριστικά του Football Manager 2023. Μέσω της αδειοδότησης ο τίτλος σκοπεύει να δώσει μια ρεαλιστικότερη εικόνα στο πώς βλέπουν οι παίκτες το παιχνίδι αλλά και το πώς βιώνουν όλες του τις πτυχές.

Εμπιστοσύνη οπαδών

Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά είναι η προσθήκη του Supporter Confidence. Η εμπιστοσύνη των οπαδών της ομάδας είναι δυναμική και εξαρτάται από την ομάδα που διαχειρίζεστε. Παρέχει ποσοστά του διαχωρισμού της βάσης θαυμαστών, από σκληροπυρηνικό έως περιστασιακό κ.α. Το στοιχείο της εμπιστοσύνης των οπαδών μπορεί να παίξει ρόλο στο εάν ένας προπονητής θα χάσει ή να διατηρήσει τη δουλειά του.

Το Dynamic Manager Timeline δημιουργεί την ιστορία του save σας

Το timeline θα βοηθήσει στη δημιουργία της ιστορίας του save σας, δείχνοντας σημαντικά διοικητικά ορόσημα κατά τη διάρκεια της ανασκόπησης στο τέλος της σεζόν. Ένα από τα κομμάτια στο οποίο επικεντρώνεται το νέο χαρακτηριστικό είναι η ιδέα της νοσταλγίας μέσα στο παιχνίδι. Οι παίκτες του Football Manager όταν συζητούν για το παιχνίδι πολύ σπάνια συζητούν τα δικά τους επιτεύγματα και επικεντρώνονται στα επιτεύγματα και τις ιστορίες των παικτών τους. Το χρονολόγιο του Dynamic Manager στοχεύει στη δημιουργία μιας αφήγησης για τους παίκτες. Εάν ξεκινήσετε έναν παίκτη και γίνει ο μεγαλύτερος ή ο νεότερος παίκτης του συλλόγου, αυτό θα συμπεριληφθεί στο χρονοδιάγραμμα. Το ίδιο θα συμβεί αν ένας παίκτης γίνει ρέκορντμαν συμμετοχών ή γκολ για έναν σύλλογο.

Το FM23 θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου του 2023 και θα είναι διαθέσιμο για υπολογιστές (σε Steam, Epic και Microsoft Store), PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch, iOS αλλά και iPad (μέσω του Apple Arcade). Επίσης, όπως και με τον περσινό τίτλο της σειράς, έτσι και με τον φετινό, οι συνδρομητές του Xbox Game Pass θα έχουν τη δυνατότητα να το δοκιμάσουν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας, τόσο στην έκδοση για υπολογιστές όσο και στην έκδοση για τις κονσόλες της Microsoft.

The post Ανακοινώθηκαν τα νέα χαρακτηριστικά του Football Manager 2023 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα