Η τρίτη season του Halo Infinite

Μέσω ενός trailer, η 343 Industries παρουσίασε την επόμενη season του Halo Infinite. Η season αυτή έρχεται στα χέρια μας αρκετά μετά από το αρχικό roadmap που μας είχε δώσει το studio. Η ονομασία της είναι Echoes Within και θα περιλαμβάνει νέους χάρτες, ένα καινούργιο όπλο, και ένα καινούργιο αντικείμενο για το multiplayer κομμάτι του τίτλου. Όπως πάντα, το Battle Pass της season θα περιέχει 100 levels για να ξεκλειδώσουμε

διάφορα cosmetics items για του Spartans μας.

Οι χάρτες είναι οι: Oasis, για μάχες με πολλούς παίκτες, Chasm και Cliffhanger, για μάχες τεσσάρων εναντίον τεσσάρων παικτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με αυτούς θα προστεθούν άλλοι τέσσερεις χάρτες δημιουργημένοι από τους παίκτες που έχουν πρόσβαση στην beta του Forge mode. Το Forge είναι το γνωστό mode από τα παλιά Halo, όπου η κοινότητα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει χάρτες και να τους μοιραστεί με όλους του παίκτες του τίτλου.

Το καινούργιο όπλο είναι το M392 Bandit rifle και το καινούργιο αντικείμενο για να μας βοηθήσει στις multiplayer μάχες μας είναι το Shroud Screen. Στις καινούργιες προσθήκες έχουμε και το Escalation Slayer mode.

Τέλος, η βασική αλλαγή που έχει γίνει αφορά τη διάρκεια της season. Αυτή θα είναι μικρότερη και θα είναι κοντά μας από τις 7 Μαρτίου μέχρι τις 27 Ιουνίου. Η αλήθεια είναι όμως ότι η 343 Industries είχε υποσχεθεί το ίδιο και για τις δύο προηγούμενες seasons του multiplayer του Halo, οπότε και εδώ δε γνωρίζουμε αν αυτό θα τους βγει συμφωνά με το σχέδιό της. Το studio προσπαθεί να κάνει βήματα ώστε να κρατήσει τις seasons του multiplayer του Halo Infinite στα πρότυπα των πιο δυνατών GaaS τίτλων της αγοράς, οι οποίοι έχουν διάρκεια για τις seasons τους, τους τρεις μήνες.

The post Η τρίτη season του Halo Infinite appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα