Ίδρυση νέου gaming στούντιο από την CI Games

Που αναλαμβάνει την ανάπτυξη του Lords of the Fallen 2.

Η CI Games ανακοίνωσε την ίδρυση ενός νέου στούντιο, το οποίο θα αναλάβει την ανάπτυξη του Lords of the Fallen 2 για τα συστήματα της επόμενης γενιάς, αλλά αναμένεται να συντελέσει παράλληλα και στη δημιουργία νέων IPs.

Το νεοϊδρυθέν στούντιο με την ονομασία "Hexworks", θα έχει τις βάσεις

του στη Βαρκελώνη και το Βουκουρέστι και πρόκειται να εργαστεί επάνω στη συνέχεια της εν λόγω fantasy action-RPG σειράς, υπό την ηγεσία του Cezar Virtosu ως Creative Director, πρώην υπάλλήλου σε στούντιο της Virtuos στο Παρίσι, καθώς και στο στούντιο της Ubisoft στο Βουκουρέστι, με τον ρόλο του Executive Producer να αναλαμβάνει ο Saul Gascon, ο οποίος είχε εργαστεί και για την ανάπτυξη του Overkill's The Walking Dead.

Όπως αναφέρει ο Marek Tyminski, επικεφαλής της CI Games: "Έχει περάσει αρκετός χρόνος από τότε που ξεκινήσαμε να μιλάμε για το Lords of the Fallen 2, ενώ σκεφτόμασταν διαφορετικές ιδέες. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για εμάς, που είμαστε σε θέση να ανακοινώνουμε την ίδρυση του νέου στούντιο, το οποίο προετοιμαζόταν το τελευταίο εξάμηνο και σημείωσε σημαντική πρόοδο. Αρχικά αποφασίσαμε να το κρατήσουμε κρυφό, καθώς δεν θέλαμε να το δημοσιοποιήσουμε πριν σχηματίσουμε τη βασική ομάδα και πριν έρθουμε όλοι σε συμφωνία για τις λεπτομέρειες που αφορούν στο πρώτο project, προχωρώντας μπροστά με το όραμά μας. Επομένως, τώρα είμαστε έτοιμοι να δηλώσουμε επίσημα πως βρισκόμαστε εδώ, και βρισκόμαστε εδώ για να μείνουμε."

Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, στοχεύεται περισσότερο μία ανεξάρτητη προσέγγιση ανάπτυξης για το νέο παιχνίδι σε αντίθεση με τα μεγαλύτερα στούντιο, μεταβαίνοντας σε πιο σκοτεινή φαντασία συγκριτικά με το αρχικό μέρος της σειράς και παράλληλα σε ένα πιο απαιτητικό σύστημα μάχης, αντίστοιχο με εκείνα που απολαμβάνουν οι λάτρεις των παιχνιδιών "Soulsborne/ Souls-like" .

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια αναφορά στην ημερομηνία ή το παράθυρο κυκλοφορίας του Lords of the Fallen 2, αλλά έχει επιβεβαιωθεί πως ο νέος τίτλος θα γίνει διαθέσιμος σε PlayStation 5, Xbox Series X και PC.

pcPS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα