Ημερομηνία διάθεσης για το Sniper Ghost Warrior Contracts 2

Η CI Games ανακοίνωσε ότι το Sniper Ghost Warrior Contracts 2 θα κυκλοφορήσει στις αρχές Ιούνιου για κονσόλες και PC, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στο gameplay από το sequel. Το εν λόγω trailer προσφέρει μια ματιά στον τρόπο με τον οποίο η σειρά θα συμπεριλάβει

μεγαλύτερα ύψη και αποστάσεις, με ένα νέο 1.000m + “extreme range” sniping χαρακτηριστικό.

Παίζοντας ως Raven, έναν contract sniper assassin, θα έχουμε πρόσβαση σε όλα τα είδη αυθεντικών και ρεαλιστικών στρατιωτικών εργαλείων και εξοπλισμού, καθώς εξαλείφουμε στόχους σε sandbox χάρτες μεγάλης κλίμακας, χρησιμοποιώντας μια σειρά διαφορετικών τρόπων προσέγγισης και στρατηγικής. Το single player campaign θα μεταφέρει τον Raven στη Μέση Ανατολή, με πέντε ξεχωριστούς χάρτες για εξερεύνηση και διάφορες διαδραστικές περιοχές.

Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται διάφορες επαναλαμβανόμενες αποστολές με ποικίλους στόχους για εξολόθρευση και επιβραβεύσεις για ξεκλείδωμα. Το  Contracts 2 θα περιλαμβάνει επίσης «πιο έξυπνους αντιπάλους», που μπορούν να χρησιμοποιήσουν έξυπνες τακτικές, καθώς και πολλές next gen βελτιώσεις όπως native 4K ανάλυση, ταχύτερους χρόνους φόρτωσης και άλλα.

Το Sniper Ghost Warrior Contracts 2 θα κυκλοφορεί στις 4 Ιουνίου 2021 για Xbox Series X/ S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC. Όσοι προχωρήσουν σε προ-παραγγελία του τίτλου θα λάβουν ως bonus αποκλειστικά όπλα και skins, ενώ η retail έκδοση θα περιλαμβάνει τα Marcus Tactical light sniper rifle, FFF-45 ACP luring pistol και δυο weapon skins.

The post Ημερομηνία διάθεσης για το Sniper Ghost Warrior Contracts 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα