Ημερομηνία διάθεσης της Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Η Uncharted: Legacy of Thieves Collection, για την οποία είχαμε μάθει για πρώτη φορά τον περασμένο Σεπτέμβριο, έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας για PlayStation 5 και PC. Το πακέτο περιλαμβάνει τα single-player story από τα Uncharted 4: A Thief’s End και

Uncharted: The Lost Legacy και πρόκειται να κυκλοφορήσει στα τέλη του Ιανουάριου του 2022.

Η Naughty Dog, δημιουργός της σειράς, μοιράστηκε με το κοινό λεπτομέρειες σχετικά με τις βελτιώσεις στον οπτικό τομέα που έρχονται στην έκδοση της συλλογής για το PlayStation 5, με ένα Fidelity mode που προσφέρει ανάλυση 4K στα 30 fps και ένα Performance mode που θα προσφέρει έως 60 fps μειώνοντας ελαφρώς την ανάλυση. Το Performance+ mode, εν τω μεταξύ, στοχεύει τα 120 fps στις υποστηριζόμενες οθόνες, στα 1080p.

Στο PlayStation 5 οι χρόνοι φόρτωσης θα είναι “σχεδόν άμεσοι”, ενώ θα περιλαμβάνεται Spatial 3D Audio καθώς και υποστήριξη για Haptic feedback του DualSense και adaptive trigger λειτουργίες. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην Uncharted: Legacy of Thieves Collection στο παρακάτω trailer. Να σημειώσουμε ότι έχουν ανοίξει οι ψηφιακές προπαραγγελίες της συλλογής στο PlayStation Store.

Η Uncharted: Legacy of Thieves Collection θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και PC στις 28 Ιανουαρίου 2022, στην τιμη των €49,99. Να σημειώσουμε ότι είναι διαθέσιμη η δυνατότητα αναβάθμισης για όποιον έχει ήδη είτε το Uncharted 4: A Thief’s End είτε το Uncharted: The Lost Legacy στο PlayStation 4, έναντι €10.

The post Ημερομηνία διάθεσης της Uncharted: Legacy of Thieves Collection appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα