Ημερομηνία διάθεσης του Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case

Η Microids ανακοίνωσε ότι το Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case, η συνέχεια του Hercule Poirot: The First Cases, θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Αύγουστο.

Αποτελώντας ένα έργο του studio ανάπτυξης Blazing Griffin, που παρέδωσε τον προηγούμενο τίτλο του 2021, υπόσχεται να προσφέρει μια παρόμοια adventure εμπειρία, σε μια «συναρπαστική» πρωτότυπη ιστορία, πιστή στο ύφος και

τον τόνο της δουλειάς της Christie. Στον νέο τίτλο θα έχουμε επίσης την παρουσίαση του βοηθού του Πουαρό, τον Άρθουρ Χέιστινγκς (Arthur Hastings).

Δουλεύοντας μαζί, ο Πουαρό και ο Χέιστινγκς πρέπει να εξασφαλίσουν την ασφαλή μεταφορά ενός ανεκτίμητου έργου τέχνης στο δρόμο του προς το Λονδίνο, οδηγώντας σε ένα μυστήριο τη βραδιά των εγκαινίων που είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί. Θα πρέπει να βρούμε στοιχεία, να πάρουμε συνεντεύξεις από υπόπτους και μάρτυρες και να χρησιμοποιήσουμε τα “μικρά γκρίζα κύτταρα” του Πουαρό για να λύσουμε την υπόθεση.

Το Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case θα γίνει διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, PC, Xbox Series X/S και Xbox One στις 29 Αυγούστου.

The post Ημερομηνία διάθεσης του Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα