Ημερομηνία διάθεσης του Sonic Origins

Η SEGA ανακοίνωσε ότι το Sonic Origins θα κυκλοφορήσει μέσα στον ερχόμενο Ιούνιο, φέρνοντας πεντε remastered κλασικούς Sonic the Hedgehog τίτλους, καθώς και νέο περιεχόμενο.

Οι πέντε εμβληματικοί τίτλοι του SEGA Mega DriveSonic

the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic the Hedgehog 3, Sonic 3 & Knuckles και Sonic CD – έχουν υποστεί την κατάλληλη επεξεργασία για να έρθουν ως remastered τίτλοι στις σύγχρονες κονσόλες, με τους παίκτες να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ Classic και Anniversary modes για κάθε τίτλο. Το Classic mode επιτρέπει στους παίκτες να βιώσουν τους πρωτότυπους τίτλους σε κάδρο 4:3, με περιορισμένες ζωές και game overs, ενώ το Anniversary mode προσφέρει στους παίκτες απεριόριστες ζωές και προβολή σε πλήρη οθόνη.

Εκτός από τα νέα modes, οι παίκτες θα μπορούν να αναλάβουν διάφορες αποστολές σε κάθε παιχνίδι, ξεκλειδώνοντας in-game medallions στην πορεία τους. Αυτά τα medallions θα μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για να ξεκλειδώσουν νέο περιεχόμενο στο museum της συλλογής, να δοκιμάσουν special stages και πολλά άλλα. Θα υπάρχουν ακόμη και ολοκαίνουργια animations που περιλαμβάνονται στην αρχή και στο τέλος κάθε παιχνιδιού. Παρακάτω και μπορείτε να δείτε μερικά από αυτά σε δράση.

Βέβαια, στη συλλογή υπάρχει και ένα μελανό σημείο, καθώς η Sega αποφάσισε να κλειδώσει πίσω από DLC κάποια modes, character animations και άλλα. Συγκεκριμένα, όσοι θέλουν να δουν όλα όσα θα προσφέρει η συλλογή, θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους τα τρία DLC – Start Dash Pack, Premium Fun Pack και Classic Music Pack- με το πρώτο να είναι δωρεάν για όσους προπαραγγείλουν τη συλλογή και τα άλλα δυο να είναι υπό πληρωμή.

Αναλυτικά, τα περιεχόμενα του κάθε DLC είναι τα εξής:

Start Dash Pack

100 Bonus CoinsMirror Mode unlockedLetterbox Background (Mega Drive design)

Premium Fun Pack

Hard Missions (11 in total)Letterbox Backgrounds (10 designs)Character animations on the Main MenuCamera controls over the Main Menu islandsCharacter animations during Music islands

Classic Music Pack

Additional music tracks from Mega Drive / Genesis titles (73 tracks from Sonic Spinball, Chaotix and Sonic 3D Blast)

Το Sonic Origins αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC στις 23 Ιουνίου 2022. Να σημειώσουμε ότι η 23 Ιουνίου είναι η ακριβής ημερομηνία της 31ης επετείου του Sonic.

The post Ημερομηνία διάθεσης του Sonic Origins appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα