Νέος Star Wars τίτλος από την Skydance New Media

Μπορεί η Skydance New Media να έχει υπό ανάπτυξη ήδη ένα παιχνίδι της Marvel, άλλα το studio, με επικεφαλής τη συγγραφέα και δημιουργική διευθύντρια της σειράς Uncharted, Amy Hennig, ανακοίνωσε ότι εργάζεται επίσης επάνω σε έναν νέο action adventure τίτλο στο σύμπαν του Star

Wars, σε συνεργασία με την Lucasfilm Games.

Η Hennig είχε προηγουμένως προσληφθεί από την EA ως δημιουργική διευθύντρια σε ένα Star Wars project (με την κωδική ονομασία «Ragtag») στη -ανενεργή πλέον- Visceral Games των Dead Space, προτού ακυρωθεί οριστικά. Η Hennig στη συνέχεια εντάχθηκε στο δυναμικό της Skydance Media, δημιουργώντας ένα τμήμα μέσα στο studio με το όνομα Skydance New Media.

Λογικά, το Star Wars project υπό την ηγεσία της Hennig στη Skydance θα περιλαμβάνει μια νέα και πρωτότυπη ιστορία, αν και οι λεπτομέρειες είναι ελάχιστες επί του παρόντος. “Συχνά έχω περιγράψει το ότι βλέποντας το Star Wars το 1977, ουσιαστικά αναδιαμόρφωσε τον 12χρονο εγκέφαλό μου, διαμορφώνοντας ανεξίτηλα τη δημιουργική ζωή και το μέλλον μου”, αναφέρει η Hennig. “Χαίρομαι που συνεργάζομαι ξανά με τη Lucasfilm Games για να πω διαδραστικές ιστορίες σε αυτόν τον γαλαξία που αγαπώ”.

Ο αντιπρόεδρος της Lucasfilm, Games Douglas Reilly, πρόσθεσε: “Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα δουλέψουμε ξανά με την Hennig. Αυτή και η ομάδα της Skydance New Media έχουν το ταλέντο και τη φιλοδοξία να δημιουργήσουν μια μοναδική περιπέτεια Star Wars. Το όραμά τους να δημιουργήσουν ελκυστική, κινηματογραφική διαδραστική ψυχαγωγία κάνει αυτή τη συνεργασία πολύ συναρπαστική. Δουλεύουμε σκληρά με την ομάδα των έμπειρων και ταλαντούχων προγραμματιστών τους και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα με τους φίλους του Star Wars όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή”.

The post Νέος Star Wars τίτλος από την Skydance New Media appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα