Καινούργιο gameplay video από το Dead Island 2

Η Deep Silver και το Dambuster Studio έδωσαν στη δημοσιότητα δύο καινούργια trailers για το Dead Island 2. Σε αυτά παρουσιάζεται αρκετό gameplay υλικό, καινούργιες λειτουργίες που θα φέρει το παιχνίδι, τα “δωράκια” που θα έχουν όσοι προπαραγγείλουν τον τίτλο, και τέλος τη collector’s edition που ακούει στο όνομα HELL-A Edition και θα έρχεται με κόστος 100 ευρώ. Αρκετά ενδιαφέρον κομμάτι του trailer αφορά στο γεγονός πως ο χαρακτήρας μας θα έχει κάποιες από τις δυνατότητες/δυνάμεις των zombies.

Όσοι προπαραγγείλουν το Dead Island 2 θα πάρουν δώρο το Memories of Banoi Pack, με δύο μοναδικά όπλα από το πρώτο Dead Island και μία μοναδική skill card. 

Η HELL-A edition του παιχνιδιού θα περιέχει τα εξής:

Ένα steelbookΤο χάρτη της Venice Beach Έξι tarot κάρτες με ιδιαίτερο art Δύο μοναδικά pinsΈνα patchΤο Golden Weapons PackΤο Pulp Weapons Pack Τα Characters Packs 1 και 2

Ο τίτλος είχε προγραμματιστεί αρχικά για κυκλοφορία στις 3 Φεβρουαρίου του 2023 αλλά πρόσφατα η Deep Silver “έσπρωξε” την κυκλοφορία δύο μήνες μετά, για τις 28 Απριλίου. Το Dead Island 2 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One και PC -μέσω του Epic Games Store.

The post Καινούργιο gameplay video από το Dead Island 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα