Καθυστέρηση στην διάθεση του Control Ultimate Edition

Το Control Ultimate Edition θα κυκλοφορήσει στα μηχανήματα της επομένης γενιάς -PlayStation 5 και Xbox Series X/ S στις αρχές του 2021 και όχι πριν από το τέλος του 2020, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Η επιβεβαίωση του παραπάνω, ήρθε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Remedy Entertainment στο Twitter, που αναφέρει ότι ο

τελευταίος τους τίτλος θα έρθει στις κονσόλες της επόμενης γενιάς στις αρχές του 2021, καθώς η ομάδα ανάπτυξης χρειάζεται περισσότερο χρόνο για περαιτέρω “γυάλισμα”.

An update from the development team: Control Ultimate Edition will arrive on next generation platforms early 2021.

We want the final quality of the game to be awesome, and so we need a bit more time to work on it. Thank you for your understanding and patience!

— Remedy Entertainment (@remedygames) November 6, 2020

Η next-gen έκδοση του Control Ultimate Edition θα περιλαμβάνει βελτιώσεις στον οπτικό τομέα τόσο στο PlayStation 5 όσο και στο Xbox Series X/S, καθώς και όλο το επιπλέον περιεχόμενο (DLC) που έχει κυκλοφορήσει για τον τίτλο μέχρι στιγμής.

Θυμίζουμε ότι οι κάτοχοι της απλής έκδοσης του Control, δεν θα μπορούν να πραγματοποιήσουν την δωρεάν αναβάθμιση του τίτλου στην next-gen έκδοση, κάτι που τους αναγκάζει να αγοράσουν ξανά το παιχνίδι εάν θέλουν να το παίξουν στις νέες κονσόλες.

Το Control Ultimate Edition είναι διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4 και PC, ενώ στις αρχές του 2021 θα έρθει και στα PlayStation 5 και Xbox Series X/S.

The post Καθυστέρηση στην διάθεση του Control Ultimate Edition appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα