Μαύρη Παρασκευή για την retail αγορά στο Ηνωμένο Βασίλειο – UK Retail Charts 28 Νοεμβρίου 2020.

Με 1.000.000 τεμάχια retail πωλήσεις στην Μεγάλη Βρετανία έκλεισε η εβδομάδα της Black Friday, νούμερο πεσμένο κατά 20% συγκριτικά με την περσινή χρονιά. Το FIFA 21 ανέβηκε στην πρώτη θέση των πωλήσεων, αύξηση 35% από εβδομάδα σε εβδομάδα, με το Call of Duty Black

Ops Cold War να πέφτει στο No. 2.  Στο No. 3 βρίσκουμε το Animal Crossing: New Horizons με αύξηση πωλήσεων 58%, στο No. 4 το Mario Kart 8: Deluxe και στο No. 5 το Assassin’s Creed Valhalla.

Η υπόλοιπη δεκάδα δεν έκρυβε ιδιαίτερες εκπλήξεις, με το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales στο No. 6, το Marvel’s Avengers στο No. 7, το Minecraft για το Switch στο No. 8, το Super Mario 3D All-Stars στο No. 9 και το Just Dance 2021 στο No. 10. Το Nintendo Switch ήταν η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις, αφού η έλλειψη PlayStation 5 και Xbox Series X που υπήρχε στην αγορά σε συνδυασμό με bundles και προσφορές, οδήγησε πολλούς καταναλωτές στην αγορά του.

Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις στην Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι εξής:

FIFA 21Call of Duty: Black Ops Cold WarAnimal Crossing: New HorizonsMario Kart 8: DeluxeAssassin’s Creed ValhallaMarvel’s Spider-Man: Miles MoralesMarvel’s AvengersMinecraft (Switch)Super Mario 3D All-StarsJust Dance 2021

The post Μαύρη Παρασκευή για την retail αγορά στο Ηνωμένο Βασίλειο – UK Retail Charts 28 Νοεμβρίου 2020. appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα