Με μικρά άλλα σταθερά βήματα προχωρά η ανάπτυξη του Keystone της Microsoft

Η Xbox cloud streaming συσκευή με την κωδικό ονομασία Keystone θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο στην ανάπτυξη για να μπορέσει να είναι έτοιμη για κυκλοφορία, όπως επιβεβαίωσε η Microsoft μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Σε μια δήλωση που δόθηκε στο Windows Central, ένας εκπρόσωπος

της Microsoft περιέγραψε το Keystone ως ένα αναπόσπαστο μέρος του πλάνου της εταιρείας να επιτρέψει τελικά στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια όπου θέλουν και στις συσκευές που θέλουν. Η εταιρεία, ωστόσο, πήρε την απόφαση να δοκιμάσει νέες εκδοχές της συσκευής.

Το όραμά μας για το Xbox Cloud Gaming είναι ακλόνητο, ο στόχος μας είναι να επιτρέψουμε στους ανθρώπους να παίζουν τα παιχνίδια που θέλουν, στις συσκευές που θέλουν, οπουδήποτε θέλουν. Όπως ανακοινώθηκε πέρυσι, εργαζόμαστε σε μια game streaming συσκευή, με την κωδική ονομασία Keystone, η οποία θα μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε τηλεόραση ή οθόνη χωρίς να χρειάζεται κονσόλα.

Ως μέρος οποιουδήποτε τεχνικού ταξιδιού, αξιολογούμε συνεχώς τις προσπάθειές μας, αναθεωρούμε τις γνώσεις μας και διασφαλίζουμε ότι προσφέρουμε αξία στους πελάτες μας. Λάβαμε την απόφαση να απομακρυνθούμε από την τρέχουσα υλοποίηση της συσκευής Keystone. Θα πάρουμε τα μαθήματά μας και θα επικεντρώσουμε εκ νέου τις προσπάθειές μας σε μια νέα προσέγγιση που θα μας επιτρέψει να παρέχουμε το Xbox Cloud Gaming σε περισσότερους παίκτες σε όλο τον κόσμο στο μέλλον.

The post Με μικρά άλλα σταθερά βήματα προχωρά η ανάπτυξη του Keystone της Microsoft appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα