Μέσα στο 2021 το Martha is Dead

H LKA, το ιταλικό studio ανάπτυξης πίσω από το Town of Light – ένας psychological adventure τίτλος του 2017- ανακοίνωσε ότι το Martha is Dead, το νέο ψυχολογικό θρίλερ που ετοιμάζει, θα γίνει διαθέσιμο μέσα στο 2021. Όπως και το Town of Light,

ο νέος τίτλος διαδραματίζεται στην ιταλική ύπαιθρο, κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι παίκτες αφού βρουν το πνιγμένο και βεβηλωμένο σώμα μιας νεαρής γυναίκας, της Martha, στις όχθες μιας λίμνης, θα αναλάβουν το ρόλο της δίδυμης αδελφής της, έχοντας να αντιμετωπίσουν τα επακόλουθα γεγονότα της δολοφονίας της αδελφής της, καθώς η φρίκη του πολέμου του 1944 φτάνει στην αγροτική περιφέρεια.

Ο τίτλος υπόσχεται να προσφέρει το χαρακτηριστικό στυλ της LKA με βαθιές και πολυεπίπεδες αφηγήσεις, σύμφωνα με τον Leo Zullo, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Wired Productions, που έχει αναλάβει χρέη publisher για τον τίτλο.

Δημιουργημένο με την Unreal Engine 4, το Martha is Dead, θα αντιπροσωπεύσει, σύμφωνα με τον Ιδρυτή και Director της LKA, Luca Dalco, μια “εξέλιξη στην ψυχολογική αφήγηση” με αρκετές ανατροπές.

Το Martha is Dead πρόκειται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC κάποια στιγμή μέσα στο 2021, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε το πιο πρόσφατο trailer για τον τίτλο.

The post Μέσα στο 2021 το Martha is Dead appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα