Μετάβαση σε νέες πλατφόρμες για το Tribes of Midgard

Η Gearbox Publishing ανακοίνωσε ότι το Tribes of Midgard, ο survival action τίτλος που καταπιάνεται με την σκανδιναβική μυθολογία, θα γίνει διαθέσιμος σε Xbox και Nintendo Switch τον Ιούλιο του 2022. Ο τίτλος είναι προϊόν δημιουργίας της Norsfell, και θα φτάσει στις

νέες πλατφόρμες παράλληλα με την έναρξη της Season 3: Inferno Saga, η οποία παρουσιάζει το Survival 2.0, μια ανανέωση ενός βασικού game mode.

Το Tribes of Midgard διαθέτει ένα μείγμα από στοιχεία δράσης, επιβίωσης και roguelite με co-op, μέσα σε έναν ζωντανό κόσμο, πλήρως εξερευνήσιμο από ξηρά ή θάλασσα. Οι παίκτες μπορούν να συγκεντρώνουν λάφυρα, να χαράζουν τον δρόμο τους ανάμεσα στους εχθρούς και να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους μέσα από τα Saga Quests στο session-based Saga mode ή στο ατελείωτο Survival Mode.

Με την έναρξη της Season 3 θα υπάρχει η δυνατότητα για crafting στο Dwarven Allforge, η εισαγωγή στο σύστημα ψαρέματος, ένα νέο spear όπλο και το Volcanic Spire Biome, καθώς και ένα νέο Inferno Saga Quest με ένα φλογερό Saga Boss και ένα Inferno Invasion στις παρυφές του Midgard.

Το Tribes of Midgard θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One και Nintendo Switch στις 16 Αυγούστου, στην τιμή των €19,99. Επίσης θα γίνει διαθέσιμη και η Tribes of Midgard Deluxe Edition, που θα περιλαμβάνει αποκλειστικές πανοπλίες, όπλα και κατοικίδια, στην τιμή των €29,99.

The post Μετάβαση σε νέες πλατφόρμες για το Tribes of Midgard appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα