Μία πρώτη γεύση από το campaign του Call of Duty: Modern Warfare III

Στα πλαίσια της Gamescom 2023: Opening Night Live είχαμε ένα καινούργιο video από το Call of Duty: Modern Warfare III. Αυτή τη φορά η Sledgehammer Games αποφάσισε να μας απασχολήσει αποκλειστικά και μόνο

με το single-player campaign του καινούργιου της τίτλου. Το video ακολουθεί τον χαρακτήρα στην πρώτη βασική αποστολή της ιστορίας του παιχνιδιού, και αν μη τι άλλο έχουμε να κάνουμε με μία χορταστική παρουσίαση εννέα λεπτών από το studio.

Ο creative director του τίτλου -David Swenson- μίλησε λίγο παραπάνω για το παιχνίδι. Μάθαμε ότι ο τίτλος θα κυκλοφορήσει με 16 χάρτες για το multiplayer κομμάτι του -από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του- από το παλιό, κλασικό Modern Warfare 2. Σε αυτούς έχουν γίνει αρκετές αλλαγές για να έρθουν στα πρότυπα των multiplayer χαρτών του σήμερα.

Μιλώντας λίγο παραπάνω για το multiplayer κομμάτι του Modern Warfare III, μάθαμε ότι θα έχουμε και το Zombie Mode της σειράς. Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των Call of Duty που θα δούμε αυτό το mode σε Modern Warfare τίτλο, και μάλιστα θα είναι σε χάρτη ανοικτού κόσμου.

Μαζί με τον Swenson, ήταν στη σκηνή και η narrative desinger του παιχνιδιού, Shelby Carleton. Η Carleton μίλησε για το γεγονός ότι έχουμε να κάνουμε με άμεση συνέχεια του περσινού τίτλου της σειράς. Μας είπε ότι το σενάριο έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Infinity Ward, για την καλύτερη δυνατή μετάβαση του παίκτη από τον έναν τίτλο στον άλλον.

Τέλος, τον λόγο πήρε και πάλι ο Swenson. Ο creative director είπε ότι έχει γίνει μία μεγάλη αλλαγή στο πως οι παίκτες θα μπορούν να παίζουν το βασικό campaign του τίτλου. Στο Modern Warfare III θα μας δίνεται η επιλογή να ολοκληρώσουμε κάποιες αποστολές είτε με πλήρη stealth προσέγγιση, είτε πυροβολώντας τα πάντα και τους πάντες. Το studio ονομάζει αυτές τις αποστολές “Open Combat Missions”.

Το Call of Duty: Modern Warfare III αναμένεται στις 10 Νοεμβρίου για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, και PC -μέσω του Steam και του Battle.net.

The post Μία πρώτη γεύση από το campaign του Call of Duty: Modern Warfare III first appeared on GameOver.

The post Μία πρώτη γεύση από το campaign του Call of Duty: Modern Warfare III appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα