Μικρότερο το campaign του Cyberpunk 2077 από αυτό του The Witcher 3

Και αποκάλυψη των απαιτήσεων συστήματος από το νέο επεισόδιο Night City Wire.

Η CD Projekt Red αποκάλυψε πως το επερχόμενο Cyberpunk 2077 θα φέρει μικρότερης διάρκειας campaign συγκριτικά με εκείνο του The Witcher 3: Wild Hunt, με

την ομάδα να αναφέρει πως έχει δεχτεί πολλά παράπονα από την κοινότητα σχετικά με τη διάρκεια του προηγούμενού της παιχνιδιού.

Όπως αναφέρει στο ResetEra ο Patrick K Mills, Senior Quest Designer της CD Projeck Red: "Γνωρίζουμε πως η κύρια ιστορία του Cyberpunk 2077 διαρκεί ελαφρώς λιγότερο από το The Witcher 3. Έχουμε πολλά παράπονα σχετικά με την κύρια ιστορία του The Witcher 3 πως είναι πολύ μεγάλη. Παρατηρώντας τα στατιστικά δεδομένα, βλέπουμε ότι μεγάλος αριθμός ανθρώπων έφτασαν το παιχνίδι πολύ μακριά, αλλά ποτέ δεν τα κατάφεραν μέχρι το τέλος. Θέλουμε να δείτε ολόκληρη την ιστορία. Επομένως, κάναμε συντομότερη την κύρια ιστορία, αλλά έχουμε πολλά να κάνουμε. Και σε όρους ενός ολοκληρωμένου campaign, απλά δεν έχω τον σχετικό αριθμό."

Επιπροσθέτως, με τη διεξαγωγή του νεότερου livestream για τον πολύ-αναμενόμενο τίτλο, η CD Projekt Red αποκάλυψε τις τεχνικές προδιαγραφές με τις οποίες θα πρέπει να "συμφωνούν" οι κάτοχοι των ηλεκτρονικών υπολογιστών, που επιθυμούν να ασχοληθούν με το Cyberpunk 2077, καθώς έκανε και διαθέσιμο το επόμενο επεισόδιο της σειράς Night City Wire.

Ακολουθούν οι ελάχιστες και προτεινόμενες απαιτήσεις συστήματος για τον πολύ-αναμενόμενο τίτλο.

Ελάχιστες

OS: 64-bit Windows 7 or 64-bit Windows 10Direct Version: RirectX 12Proccessor: Intel Core i5-3570K or AMD FX-8310Memory: 8GBGraphics Card: NVIDIA GeForce GTX 780 3GB or AMD Radeon RX 470Storage: HDD (70GB), SDD recommended

Προτεινόμενες

OS: 64-bit Windows 10Direct Version: RirectX 12Proccessor: Intel Core i7-4790K or AMD Ryzen 3 3200GMemory: 12GBGraphics Card: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB or AMD Radeon R9 FuryStorage: SSD (70GB)

Ακολουθεί το σχετικό video.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου σε PlayStation 4, Xbox One και PC, με τους κατόχους του τίτλου στις τρέχουσες κονσόλες να αποκτούν εντελώς δωρεάν την έκδοσή του για τα επερχόμενα PlayStation 5 και Xbox Series X/ S. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο Night City Wire: Episode 3.

pcps4xbox onePS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα