Νέα καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Skull & Bones

“Θολό” το τοπίο για την περίοδο διάθεσής του.

Δυστυχώς, το Skull & Bones της Ubisoft, το ιδιαίτερο, multiplayer παιχνίδι ναυμαχιών, δέχτηκε ακόμα μια αναβολή στην ημερομηνία διάθεσής του. Αρχικά ο τίτλος είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για τα PlayStation 4, Xbox One

και PC μέσα στο 2018, προτού πάρει αναβολή για κυκλοφορία μέσα στο οικονομικό έτος 2019/ 2020. Πλέον, η περίοδος κυκλοφορίας του τίτλου ορίζεται για "μετά το 2019/ 2020".

Η Ubisoft έχει δηλώσει επίσης ότι το Skull & Bones δεν θα παρουσιαστεί στη φετινή E3, που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Ιούνιο, κάτι που επιβεβαίωσε πριν από λίγες ώρες και ο παραγωγός του παιχνιδιού, Karl Luhe, μέσα από μια αναφορά σε ένα βίντεο από τον επίσημο λογαριασμό του παιχνιδιού στο Twitter.

Η δήλωση του Luhe σχετικά με την καθυστέρηση αναφέρει: «Να είστε σίγουροι ότι εργαζόμαστε τόσο σκληρά όσο ποτέ για να βεβαιωθούμε ότι το παιχνίδι θα είναι όσο το δυνατόν καλύτερο, και η ποιότητα παραμένει ο πρώτος μας στόχος. Η Ubisoft παραμένει πλήρως αφοσιωμένη σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι, για να σας φέρει αυτό το καινούργιο παιχνίδι, και είμαστε σίγουροι ότι το Skull & Bones θα είναι εκπληκτικό. Η κοινότητά μας παραμένει εξαιρετικά σημαντική για εμάς και είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για την υποστήριξη και το πάθος που μας δίνετε. Και θα επιστρέψουμε όσο πιο σύντομα μπορούμε με συναρπαστικές νέες ενημερώσεις».

We’re going to batten down the hatches and push back on the game’s arrival—this is a challenging news for us all, but it’s what’s needed to make Skull & Bones as awesome as it can be!

Our focus remains on quality first and we’re grateful for your undying support ☠️⚔️ pic.twitter.com/ZCt85tY3TG

Skull & Bones (@skullnbonesgame) May 15, 2019pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα