Νέα περίοδος κυκλοφορίας για το Scorn

Ο horror τίτλος Scorn, εμπνευσμένος από τον H.R. Giger, έχει πλέον νέα ημερομηνία κυκλοφορίας, που ορίστηκε εντός του 2022, όπως ανακοίνωσε το studio ανάπτυξης Ebb Software.

Ο horror adventure τίτλος πρώτου προσώπου θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο του 2022 για την εορταστική περίοδο του Halloween.

Επιπλέον έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια νέα ματιά στο περιβάλλον του παιχνιδιού μέσα από ένα σύντομο trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

“Είμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι που μπορούμε να μοιραστούμε περισσότερα νέα για το παιχνίδι και την ημερομηνία κυκλοφορίας του”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ebb Software, Ljubomir Peklar. “Το Scorn ήταν ένα πραγματικό έργο με πάθος για ολόκληρο το studio. Η ατμόσφαιρα, το ταξίδι και η εμπειρία, θέλουμε κάθε στιγμή στο Scorn να προκαλεί μια συναισθηματική ανταπόκριση. Ελπίζουμε ότι το Scorn θα μείνει με τους παίκτες πολύ αφότου φτάσουν στο τέλος του. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα νέα και ενημερώσεις με την κοινότητά μας καθώς πλησιάζουμε στην κυκλοφορία”.

Το Scorn αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Inside Xbox τον Μάιο του 2020, δείχνοντας τα πρώτα πλάνα παιχνιδιού σε Xbox Series X και στα τέλη του περασμένου έτους είδαμε 13 λεπτά με gameplay υλικό του Scorn σε δράση. Αρχικά επρόκειτο να κυκλοφορήσει μέσα στην τρέχουσα χρονιά, αλλά τον περασμένο Νοέμβριο έγινε γνωστό ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Το Scorn θα κυκλοφορήσει σε Xbox Series X/S και PC τον Οκτώβριο του 2022.

The post Νέα περίοδος κυκλοφορίας για το Scorn appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα