Νέες πληροφορίες για τα Pokemon Scarlet/Violet

Μέσω ενός εκτεταμένου trailer, η Nintendo έδωσε στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες για τους επερχόμενους τίτλους Pokemon Scarlet/Violet. Είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε νέα Pokemon και μηχανισμούς, καθώς ανακαλύπτουμε όλα όσα θα αντικρίσουμε στη περιπέτεια της ένατης γενιάς.

Τρείς δρόμοι, τρεις επιλογές προσέγγισης

Για

μια ακόμα φορά καθίσταται σαφές το ότι τα Pokemon Scarlet/Violet θα προσφέρουν τρία διαφορετικά μονοπάτια στον παίκτη. Στο νέο ταξίδι, ο παίκτης αναμένεται να ταξιδέψει στην Paldea, νικώντας τους Αρχιγυμναστές και φτάνοντας πιο κοντά στο τοπικό πρωτάθλημα Pokemon. Παράλληλα, θα έρθει αντιμέτωπος με τα Titan Pokemon, υπερμεγέθη πλάσματα που φρουρούν ορισμένα πολύτιμα συστατικά. Τέλος, θα έρθει αντιμέτωπος με τα μέλη της εχθρικής Team Star, ο ρόλος της οποίας δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί.

Νεωτερισμοί στην ένατη γενιά

Ένας νέος μηχανισμός μάχης, ο Let’s Go, θα αυτοματοποιήσει τις μάχες μας με τα άγρια Pokemon. Μετά από κάθε μάχη, διάφορα αντικείμενα θα συλλέγονται, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στο crafting σύστημα του παιχνιδιού. Στην προηγούμενη γενιά, τα TMs χρησιμοποιούνταν μόνο μια φορά. Πλέον, τα TMs θα μπορούν να δημιουργηθούν όσες φορές θέλουμε, με μια επίσκεψη στο κοντινότερο Pokemon Centre. Ως εκ τούτου, κάθε μάχη θα είναι επικερδής και χρήσιμη στον παίκτη. Το Pokemon Picnic έρχεται επίσης να βελτιώσει το Pokemon Camp των τίτλων της ένατης γενιάς. Φαίνεται πως είναι ένας μηχανισμός πιο εμπλουτισμένος, με λειτουργίες που θύμισαν αρκετά το Pokemon Refresh των τίτλων της έβδομης γενιάς.

Pokemon παντού.

Κυρίαρχο ρόλο στα Pokemon Scarlet/Violet παίζουν τα Terastal forms των Pokemon. Αυτά τα forms δίνουν έναν νέο τύπο στα Pokemon που μάχονται, ο οποίος και είναι ανεξάρτητος του/των αρχικών τους. Με το νέο μηχανισμό κανείς παίκτης δεν θα μπορεί να προβλέψει το Terastal type των αντίπαλων του. Εκτός από τα Raids, σπάνια Terastal Pokemon θα μπορούν να αιχμαλωτιστούν πάνω στο χάρτη, δίνοντας έτσι ένα παραπάνω κίνητρο εξερεύνησης. Δεν ξεχνάμε, επίσης, πως στην ένατη γενιά παιχνιδιών θα γνωρίσουμε νέα πλάσματα. Πρόκειται για regional formes, ολοκαίνουρια πλάσματα που θυμίζουν τα παλιά (Wiglett), ακόμα και νέες εξελίξεις παλαιότερων (Farigiraf). Υπάρχουν επίσης και τα δύο θρυλικά Pokemon, ο ρόλος των οποίων πέρα από μεταφορικό μέσο επίσης δεν έχει ξεκαθαρίσει. Περισσότερα, ωστόσο, στις 18 Νοεμβρίου, όταν τα Pokemon Scarlet/Violet κυκλοφορήσουν αποκλειστικά στο Nintendo Switch.

The post Νέες πληροφορίες για τα Pokemon Scarlet/Violet appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα