Νέες πληροφορίες για το Star Wars: Jedi Survivor

Ο director του Star Wars: Jedi Survivor, Stig Asmussen, παραχώρησε μία συνέντευξη στο Game Informer όπου αποκάλυψε κάποια καινούρια στοιχεία για το νέο τίτλο της Respawn Entertainment. Στη συνέντευξη ο Asmussen μιλάει για τη μάχη, τα metroidvania στοιχεία αλλά και κάποιο καινούργιο σύστημα με AI companions, πέραν του BD-1.

“Θα έχουμε πέντε διαφορετικές στάσεις μάχης για τον Cal”, ανέφερε ο Asmussen προσθέτοντας ότι “η επιλογή θα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους εχθρούς που θα έχετε να αντιμετωπίσετε.

Οι παίκτες θα έχουν πλεονέκτημα έναντι συγκεκριμένων εχθρών, όταν χρησιμοποιούν συγκεκριμένες στάσεις μάχης, κάτι που θα πρέπει να ανακαλύψουν μόνοι τους”. Επιπλέον, οι παίκτες θα πρέπει να επιλέγουν το σωστό όπλο εναντίον συγκεκριμένων εχθρών. Στην καινούργια περιπέτειά του ο Cal Kestis θα έχει στη διάθεση του τις στάσεις από το πρώτο παιχνίδι -μονό lightsaber, διπλό lightsaber και lightsaber με δύο “λεπίδες”- ενώ σαν καινούργια προσθήκη έρχεται η επιλογή να κρατάμε στο ένα χέρι το lightsaber και στο άλλο κάποιο blaster ενώ, τέλος, μία πιο “βαριά” στάση όπου θα έχουμε ένα crossguard lightsaber -όπως αυτό του Kylo Ren της sequel τριλογίας. 

Όσον αφορά στα metroidvania στοιχεία ο Asmussen ανέφερε ότι “ο τίτλος θα έχει μία καλύτερη και πλουσιότερη προσέγγιση στα metroidvania στοιχεία του. Ο Cal θα μπορεί να διανύσει μεγαλύτερες αποστάσεις συνδυάζοντας διαφορετικές ικανότητες”. Μία από αυτές είναι και η καινούργια προσθήκη των mounts στη σειρά, όπως επίσης και κάποιου είδους grappling/climbing hook.

Ο Asmussen μίλησε και για τους καινούργιους χαρακτήρες που θα δούμε στο τίτλο και θα μας βοηθήσουν στην περιπέτεια μας. Πιο συγκεκριμένα μας έκανε μία πρώτη γνωριμία με τον Bode Akuna. “Αυτός και ο Cal έχουν έναν ιδιαίτερο δεσμό. Είναι σχεδόν σαν αδέρφια. Αν και δεν είναι οι ίδιοι σαν χαρακτήρες, ο ένας αλληλοσυμπληρώνει τον άλλον”. Ο Bode θα είναι εκεί και για να μας βοηθήσει στη μάχη, με ένα καινούργιο σύστημα AI που έρχεται για πρώτη φορά στη σειρά. 

Τέλος, μάθαμε ότι για ακόμα μία φορά ο Cal θα επισκεφτεί αρκετούς και διαφορετικούς πλανήτες από το lore του Star Wars, μαζί με έναν που θα είναι μία ολοκαίνουργια προσθήκη σε αυτό. 

Το Star Wars: Jedi Survivor θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου του 2023 για PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC. Το review μας για το πρώτο κεφάλαιο από τις περιπέτειες του Cal Kestis μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

The post Νέες πληροφορίες για το Star Wars: Jedi Survivor appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα