Η Sony παρουσίασε το πώς σχεδιάστηκε το DualSense Edge

Η Sony παρουσίασε, μέσω ενός εκτενούς video, τον τρόπο που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε το επερχόμενο DualSense Edge controller για το PlayStation 5.

To DualSense Edge wireless

controller θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις 26 Ιανουαρίου, 2023, όπως ανακοίνωσε παλαιότερα η Sony Interactive Entertainment μέσω του blog της, με τις προπαραγγελίες να έχουν ήδη ανοίξει. Η επίσημη τιμή για την αγορά του premium χειριστηρίου του PlayStation 5 θα ανέρχεται στα 239,99€.

Το DualSense Edge wireless controller έρχεται με μια σειρά επιλογών για customization, όπως τη δυνατότητα για τη ρύθμιση της ευαισθησίας των μοχλών και των triggers, επιλογές αλλαγής πολλαπλών προφίλ, δυνατότητα για button remapping καθώς και ένα interface ενσωματωμένο στο controller. Επιπλέον, ο premium μοχλός αναβαθμίζει όλα τα χαρακτηριστικά του DualSense controller, όπως τα haptic feedback και τα adaptive triggers.

Στα πλαίσια των hands-on δοκιμών του νέου premium χειριστηρίου της Sony, παρατηρήθηκε από την ιστοσελίδα “The Verge“, πως ο νέος μοχλός έχει μικρότερο χρόνο αυτονομίας στη μπαταρία του.

Με εκπρόσωπο της Sony να τοποθετείται στο θέμα, τονίζοντας πως : “Ο χρόνος λειτουργίας του DualSense Edge είναι ελαφρώς μικρότερος από τον αρχικό χρόνο λειτουργίας του DualSense. Θέλαμε να επιτύχουμε μια καλή ισορροπία μεταξύ του χρόνου ασύρματης λειτουργίας και της παροχής ισχυρών λειτουργιών υψηλής απόδοσης“.

The post Η Sony παρουσίασε το πώς σχεδιάστηκε το DualSense Edge appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα