Νέο preview υλικό από το Halo Infinite

Με το Halo Infinite να απέχει πλέον λιγότερο από ένα μήνα από την επίσημη κυκλοφορία του, διάφορα ειδησεογραφικά μέσα ανοίγουν την όρεξη στους απανταχού fans της σειράς δίνοντας στη δημοσιότητα previews από το gameplay του επερχόμενου τίτλου.

Συγκεκριμένα, το πρώτο δείγμα ήρθε από το Game Informer, το οποίο δημοσίευσε ένα πεντάλεπτο βίντεο με in-game υλικό από έναν εσωτερικό χώρο στα αρχικά στάδια του παιχνιδιού και μια εισβολή στη βάση των Banished, παρουσιάζοντας τη χρήση του grapple και του νέου Stalker Rifle.

Στη

συνέχεια, σειρά πήρε το IGN με ένα λίγο μεγαλύτερο βίντεο με, 4K ανάλυσης, επίσης με gameplay footage.

Ακόμα, το Game Informer δημοσίευσε ένα εκτενές preview του παιχνιδιού με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάλυση του side content του. Αν και το Infinite παραμένει μια γραμμική εμπειρία στο σύνολο της, διατηρώντας το παραδοσιακό κομμάτι της ιστορίας που πρέπει να ακολουθήσουμε, το μεγαλύτερο μέρος του δευτερεύοντος περιεχομένου του είναι σαφώς εμπνευσμένο από τίτλους ανοιχτού κόσμου με εχθρικές βάσεις, bosses, loot και collectibles (audio logs κ.α.) να ανακαλύπτονται μέσω ελεύθερης περιήγησης και εξερεύνησης του κόσμου.

Μάλιστα, το παιχνίδι φαίνεται ότι υιοθετεί και μια λογική Far Cry, σύμφωνα με την οποία όταν μια περιοχή απελευθερώνεται από τον έλεγχο των Banished, ουσιαστικά “ανοίγει” προς εξερεύνηση και γεμίζει με points of interest. Εν συνεχεία οι βάσεις που καθαρίζουμε φαίνεται να λειτουργούν ως hubs, επιτρέποντάς μας fast travel ανάμεσά τους ή αναβάθμιση του εξοπλισμού μας.

Εν αναμονή, λοιπόν, του νέου κεφαλαίου της σειράς Halo από 343 Games, η οποία καταφθάνει σε PC, Xbox One και Xbox Series X/S στις 8 Δεκεμβρίου του 2021.

The post Νέο preview υλικό από το Halo Infinite appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα