Ο Vaas επιστρέφει στον κόσμο του Far Cry

Ένας από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες της σειράς Far Cry, παρά την villain φύση του, είναι ο Vaas Montenegro, o κύριος ανταγωνιστής των παικτών στο 3ο κεφάλαιο της σειράς. Ο χαρακτήρας γνώρισε ιδιαίτερη αγάπη από το κοινό λόγω του βάθους και της γραφής του.

Εξ αυτού ορμώμενο, το Far Cry 6, το πιο πρόσφατο παιχνίδι του franchise, κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα το “Vaas Insanity” DLC· το πρώτο από τα τρία συνολικά επιπλέον κεφάλαια του season pass του τίτλου.

Όπως ο τίτλος του προδιαθέτει, οι

παίκτες θα μπαίνουν στο ρόλο του Vaas Montenegro, ανακαλύπτοντας το back story του χαρακτήρα, ενώ το παιχνίδι θα έχει χαρακτήρα roguelike, με τους παίκτες να “πεθαίνουν και να ξαναπροσπαθούν πολλές φορές” μέχρι την επιτυχία.

Η χρήση ενός villain ως πρωταγωνιστή στο 1ο κεφάλαιο των dlc του FC6 δεν είναι τυχαία καθώς και τα υπόλοιπα δύο κεφάλαια θα έχουν εξίσου σαν πρωταγωνιστές main villains από παλιότερους τίτλους Far Cry. Συγκεκριμένα, τους Pagan Min (Far Cry 4) και Joseph Seed (Far Cry 5), ενώ διαθέσιμο θα γίνει το remaster του cult-hit Far Cry 3: Blood Dragon.

Υπενθυμίζεται ότι το Far Cry 6, το οποίο μόλις πρόσφατα δέχθηκε το δεύτερο δωρεάν update του με μια σειρά από νέες δυνατότητες, κυκλοφορεί σε PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS5, PS5, Google Stadia και Amazon Luna.

The post Ο Vaas επιστρέφει στον κόσμο του Far Cry appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα