Ο Charles Martinet “πετά” το καπέλο του υδραυλικού Mario μετά από 25 χρόνια.

Κάνοντας μια επίσημη ανάρτηση στο Χ, η Nintendo ανακοίνωσε ότι ο Charles Martinet, η φωνή των Mario, Luigi, Wario, Waluigi και άλλων χαρακτήρων για 25 χρόνια, θα αποχωρήσει από τα καθήκοντα του ως ηθοποιός φωνής σε μελλοντικούς τίτλους Mario.

Ο λόγος για αυτήν την ξαφνική παύση οφείλεται

στο ρόλο που αναλαμβάνει από εδώ και στο εξής ως “Πρέσβης του Μάριο”.

Στην ανάρτησή της, η Nintendo αναφέρει τα εξής:

“Ο Charles Martinet είναι η πρωτότυπη φωνή του Μάριο στα παιχνίδια της Nintendo εδώ και πολλά χρόνια, από το Super Mario 64. Πλέον, ο Charles αναλαμβάνει τώρα τον ολοκαίνουριο ρόλο του Πρέσβη του Μάριο. Λόγω αυτής της μετάβασης, θα αποσυρθεί από τις εγγραφές φωνών για χαρακτήρες τίτλων μας, αλλά θα συνεχίσει να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο μοιράζοντας τη χαρά του Μάριο και αλληλεπιδρώντας με όλους σας!

Ήταν τιμή μας να συνεργαζόμαστε με τον Charles καθώς δίναμε ζωή στον Mario όλα αυτά τα χρόνια και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε και να γιορτάσουμε για εκείνον. Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε ένα ειδικό βίντεο-μήνυμα από τον Shigeru Miyamoto και τον ίδιο τον Charles, το οποίο θα δημοσιεύσουμε σε μελλοντική ημερομηνία.”

We have a message for fans of the Mushroom Kingdom. Please take a look. pic.twitter.com/U1ASicOuTO

Nintendo of America (@NintendoAmerica) August 21, 2023

Για την ιστορία, μια έντονη φημολογία είχε ξεσπάσει τον Ιούνιο, μετά την ανακοίνωση αρκετών νέων παιχνιδιών με πρωταγωνιστή τον Mario, συμπεριλαμβανομένων των Super Mario Bros Wonder και WarioWare: Move It. Οι φωνές που ακούγονταν στα trailers έμοιαζαν να έχουν τη χροιά του Martinet, αν και πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριζαν ότι οι φωνές ήταν εντελώς διαφορετικές. Η συζήτηση για τη φωνή του Mario στα παιχνίδια εντάθηκε λόγω και της κυκλοφορίας της ταινίας The Super Mario Bros, και της απόφασης να χρησιμοποιηθεί ο Chris Pratt για τον ρόλο, γεγονός που είχε ξεσηκώσει ποικίλες αντιδράσεις.

Σε κάθε περίπτωση, και μετά από επιβεβαίωση της Nintendo, η απομάκρυνση του Martinet είναι γεγονός. Ο Charles Martinet δεν θα είναι η φωνή του αγαπημένου υδραυλικού στο Super Mario Bros Wonder, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Nintendo. Οι παίκτες θα μπορούν να ανακαλύψουν τους νέους ηθοποιούς φωνής καθώς θα παρακολουθούν τα credits.

The post Ο Charles Martinet “πετά” το καπέλο του υδραυλικού Mario μετά από 25 χρόνια. appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα