Νέο trailer για το Sherlock Holmes: The Awakened remake

Η Frogwares κυκλοφόρησε το νέο trailer για το remake του Sherlock Holmes: The Awakened με τίτλο “What is this Game?”. Το trailer περιλαμβάνει νέα in-game πλάνα, πληροφορίες για τη διάρκεια του τίτλου αλλά και μια μικρή ενημέρωση από την ομάδα ανάπτυξης με βάση την Ουκρανία.

Όπως δήλωσε η ομάδα ανάπτυξης στο παιχνίδι: “Θα μπορείτε να ζήσετε μια συγκλονιστική Lovecraftian περιπέτεια,

ανακατασκευασμένη από την αρχή με μοντέρνα γραφικά και gameplay. Γίνετε o Sherlock Holmes και βρεθείτε στην καρδιά του τρομακτικού Μύθου του Cthulhu καθώς ερευνάτε μια σειρά από μυστηριώδεις εξαφανίσεις στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Για πρώτη φορά στη ζωή του, ο Sherlock φοβάται πραγματικά καθώς, όντας ένας άνθρωπος με λογική και αναλυτική σκέψη, αντιμετωπίζει μια απόκοσμη οντότητα που αψηφά κάθε λογική. Το Sherlock Holmes: The Awakened διαδραματίζεται το 1884 και σηκώνει την αυλαία για το πώς ο Sherlock και ο Watson, απλοί συγκάτοικοι εκείνη την εποχή, έγιναν το παγκοσμίου φήμης δίδυμο που λύνει εγκλήματα”.

Το Sherlock Holmes: The Awakened πρόκειται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC μέσω Steam, τον Φεβρουάριο του 2023.

The post Νέο trailer για το Sherlock Holmes: The Awakened remake appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα