Νέο trailer για το The Dark Pictures: House of Ashes

Η Bandai Namco έδωσε στη δημοσιότητα -στο πλαίσιο της έκθεσης Gamescom 2021- ένα νέο trailer  για το House of Ashes, τον επόμενο τίτλο της σειράς The Dark Pictures Anthology.

Κατά τη διάρκεια του νέου trailer, μπορούμε να δούμε τις στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ και του Ιράκ να συναντιούνται σε έναν θαμμένο ναό των Σουμερίων, στον οποίο έχουν πέσει και

οι δύο πλευρές και αγωνίζονται για επιβίωση.

Να σημειώσουμε ότι το trailer περιλαμβάνει επίσης έναν κρυφό link προς έναν ιστότοπο που έχει περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία του House of Ashes. Το link εμφανίζεται περίπου στο 1:23 στο trailer και μεταφέρει τους παίκτες στο https://caelus-files.com/, έναν ιστότοπο της Bandai Namco που έχει σχεδιαστεί ως ένας desktop υπολογιστής της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Υπάρχουν πολλές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες παρασκηνίου για το παιχνίδι, με περισσότερες να γίνονται διαθέσιμες μόλις η ιστοσελίδα φτάσει σε έναν ορισμένο αριθμό επισκέψεων.

Το The Dark Pictures: House of Ashes θα κυκλοφορήσει για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και PC στις 22 Οκτωβρίου 2021.

The post Νέο trailer για το The Dark Pictures: House of Ashes appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα