Ο Shinji Mikami αποχωρεί από την Tango Gameworks

Σε ένα εσωτερικό email που εστάλη στους υπαλλήλους της ZeniMax από τον ανώτερο αντιπρόεδρο ανάπτυξης της Bethesda, Todd Vaughn, ανακοινώθηκε ότι ο θρυλικός σχεδιαστής παιχνιδιών Shinji Mikami αποχωρεί από την Tango Gameworks.

“Γράφω σήμερα για να σας ενημερώσω ότι ο επικεφαλής του στούντιο, Shinji Mikami, αποφάσισε να αποχωρήσει από την Tango Gameworks τους επόμενους μήνες”, έγραψε

μεταξύ άλλων ο Vaughn. “Ο Mikami-san υπήρξε δημιουργικός ηγέτης και υποστηρικτικός μέντορας για τους νέους προγραμματιστές στην Tango για 12 χρόνια, έχοντας δουλέψει πάνω στα franchises Evil Within, Ghostwire: Tokyo, και φυσικά το Hi-Fi Rush“.

Ο Mikami ίδρυσε την Tango Gameworks στις αρχές του 2010, η οποία εξαγοράστηκε αργότερα το ίδιο έτος από τη ZeniMax. Στη συνέχεια κυκλοφόρησε το survival horror The Evil Within το 2014, το οποίο ακολούθησε το sequel, The Evil Within 2, τρία χρόνια αργότερα. Πιο πρόσφατα ο Mikami εργάστηκε ως εκτελεστικός παραγωγός στο Ghostwire: Tokyo καθώς και στο Hi-Fi Rush.

Με καριέρα 33 ετών, ο Mikami έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά βιογραφικά στη βιομηχανία όντας υπεύθυνος για τη δημιουργία του αρχικού Resident Evil και τη συμμετοχή του σε πολλά παιχνίδια του franchise μέχρι το Resident Evil 4. Με την πάροδο των ετών, εργάστηκε επίσης σε άλλα παιχνίδια όπως τα Dino Crisis, Viewtiful Joe, God Hand και Vanquish.

Η Tango Gameworks θα συνεχίσει την υποστήριξη των Ghostwire: Tokyo και Hi-Fi Rush, ενώ τα ανώτερα στελέχη της Bethesda συνεργάζονται με την ηγεσία της Tango για την επόμενη μέρα του στούντιο.

Μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης η Bethesda επιβεβαίωσε την είδηση τονίζοντας: “Ευχόμαστε στον Mikami-san καλή επιτυχία στο μέλλον και είμαστε ενθουσιασμένοι με το τι μέλλει γενέσθαι για τους ταλαντούχους προγραμματιστές της Tango“.

The post Ο Shinji Mikami αποχωρεί από την Tango Gameworks appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα