Επανακυκλοφορία του Tiny Tina DLC από το Borderlands 2 ως stand alone τίτλος

Πολλοί από τους φίλους της σειράς Borderlands, των ξέφρενων shooters της Gearbox, θα θυμούνται το Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep, την επέκταση του campaign του Borderlands 2, που είχε κυκλοφορήσει αρχικά πίσω στο 2013.

Τώρα, με την κυκλοφορία του Tiny Tina’s Wonderlands, του επερχόμενου spin-off της σειράς με πρωταγωνίστρια την εκκεντρική και αξιαγάπητη Tiny Tina, να πλησιάζει όλο και περισσότερο,

η Gearbox παίρνει την ευκαιρία και επανακυκλοφορεί το Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep ως stand alone τίτλο, μετονομάζοντας το σε Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure.

Το παιχνίδι , το οποίο κυκλοφόρησε εχθές ψηφιακά σε PlayStation 4, Xbox One και PC, κοστίζει $9.99 σε κονσόλες και Steam ενώ διατίθεται δωρεάν στο ψηφιακό κατάστημα της Epic (Epic Games Store) για μια εβδομάδα, δηλαδή  μέχρι τις 16 Νοεμβρίου.

Το Assault on Dragon Keep θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως preview του Wonderlands,  που κυκλοφορεί σε λίγους μήνες από τώρα, και θα έχει και αυτό ως πρωταγωνίστρια την αντιδραστική teenager και ειδική στις κατεδαφίσεις Tiny Tina (Ashly Burch) στον ρόλο του game master σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ρόλων στον κόσμο που ονομάζεται Bunkers and Badasses. Τόσο το κυρίως παιχνίδι όσο και η mini επανακυκλοφορία του dlc αναμένεται να χαρακτηρίζονται από τον σατυρικό χαρακτήρα και το 4th-wall-breaking χιούμορ που χαρακτήρισε και το αρχικό dlc.

Παράλληλα, σε ανακοίνωση της η Gearbox αναφέρει ότι η επανακυκλοφορία του dlc θα συνοδευθεί από ολοκαίνουργιο loot και cosmetics.

Υπενθυμίζεται ότι η επόμενη μεγάλη κυκλοφορία του franchise, το Tiny Tina’s Wonderlands, αναμένεται στις 25 Μαρτίου σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S και υπολογιστές, ενώ μαζί φέρνει και ένα μεγάλο cast κωμικών όπως οι Wanda Sykes, Andy Samberg και Will Arnett.

The post Επανακυκλοφορία του Tiny Tina DLC από το Borderlands 2 ως stand alone τίτλος appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα