Ο βετεράνος σχεδιαστής του Call of Duty David Vonderhaar αποχώρησε από την Treyarch

Ο βετεράνος σχεδιαστής του Call of Duty David Vonderhaar, γνωστός για τη συμμετοχή του στη σειρά Black Ops, αποχώρησε από την Activision μετά από 18 χρόνια.

Στο ρόλο του ως διευθυντής σχεδιασμού

στην Treyarch, ο Vonderhaar εργάστηκε συνολικά σε οκτώ Call of Duty τίτλους, ξεκινώντας με το αρχικό παιχνίδι το 2003. Ο Vonderhaar, ήταν περισσότερο γνωστός για το ρόλο του στο franchise του Black Ops, στο οποίο ηγήθηκε της ανάπτυξης διαφόρων campaigns, συστημάτων και multiplayer modes.

Σε δήλωσή της, η Treyarch ανέφερε σχετικά με την αποχώρηση του σχεδιαστή αναφέρει: “Αποχαιρετούμε τον θρυλικό David Vonderhaar, του οποίου η πειθαρχία, η δημιουργικότητα και η καινοτομία βοήθησαν στη διαμόρφωση των παιχνιδιών μας από το COD 2: Big Red One έως το Black Ops Cold War. Οι εμβληματικές του φράσεις και οι πρωτοποριακές του ιδέες θα μας λείψουν. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον“.

Farewell to the legendary David Vonderhaar, whose discipline, creativity & innovation helped shape our games from COD 2: Big Red One to Black Ops Cold War. His iconic phrases & groundbreaking ideas will be missed. Excited for your next adventure. #ThankYouVahn

— Treyarch Studios (@Treyarch) August 18, 2023

Ανακοινώνοντας την αποχώρησή του στο LinkedIn, ο Vonderhaar δήλωσε ότι θα μετακομίσει σε έναν άλλο ρόλο στο gaming. “Σήμερα μοιράζομαι την αποχώρηση μου από την Activision και την Treyarch μετά από απίστευτα 18 χρόνια και 8 παιχνίδια Call of Duty. Στους συναδέλφους μου στην Treyarch, είμαι απίστευτα ευγνώμων για τον χρόνο που επενδύσαμε δουλεύοντας για να βελτιώσουμε την τέχνη μας, χωρίς ποτέ να επαναπαυόμαστε με τις επιτυχίες και πάντα αναρωτιόμασταν πώς να βελτιώσουμε αυτό που σχεδιάζουμε και πώς να το παράγουμε“.

“Ευχαριστώ την κοινότητα του Call of Duty για το πάθος και τον ενθουσιασμό σας. Αυτή η ενέργεια έχει συχνά τροφοδοτήσει την αποφασιστικότητά μας ως στούντιο και ως άτομα. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε να αλληλεπιδράσω με τόσους πολλούς από εσάς απευθείας, διαδικτυακά και προσωπικά. Αυτή η ενέργεια θα αποτελεί πάντα ένα τεράστιο κομμάτι του εαυτού μου“.

“Παραμένω στη βιομηχανία παιχνιδιών, δουλεύοντας σε ένα μη ανακοινώσιμο -προς το παρόν- project, για το οποίο δεν μπορώ να συζητήσω ακόμα, αλλά είμαι ενθουσιασμένος για μια σπάνια και μοναδική ευκαιρία. Θα σας ενημερώσω το συντομότερο δυνατό“.

The post Ο βετεράνος σχεδιαστής του Call of Duty David Vonderhaar αποχώρησε από την Treyarch appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα