Οι RPG μηχανισμοί του Assassin's Creed Odyssey

Με πολλά "endings" ο νέος τίτλος της σειράς.

Στα πλαίσια της νέας σειράς βίντεο "Behind the Odyssey" η Ubisoft σκοπεύει να παρουσιάσει κάποια από τα χαρακτηριστικά του νέου τίτλου της σειράς Assassin's Creed, ο οποίος υπενθυμίζουμε πως εξελίσσεται στην αρχαία Ελλάδα. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς παρουσιάζει τους role playing μηχανισμούς του Odyssey, καθώς και το πως θα επηρεάσουν οι επιλογές του

παίκτη την "Οδύσσειά" του.

Σύμφωνα με την Ubisoft στον τίτλο θα υπάρχουν περισσότερες από 30 ώρες διαλόγων, οι οποίοι θα είναι διαδραστικοί, με τις επιλογές του παίκτη να καθορίζουν το τέλος του παιχνιδιού. Ταυτόχρονα, οι πράξεις του παίκτη θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στον κόσμο της αρχαίας Ελλάδας. Όπως και στον προηγούμενο τίτλο της σειράς, το Origins, και εδώ ο παίκτης θα μπορεί να αλλάξει τον εξοπλισμό του, να αναβαθμίσει τις ικανότητες του, αλλά και να παραμετροποιήσει και να αναβαθμίσει το πλοίο του, με την βοήθεια του οποίου θα ταξιδέψει στις ελληνικές θάλασσες.

Περισσότερα στοιχεία για το Assassin's Creed Odyssey θα βρείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ενώ θυμίζουμε πως αυτό θα γίνει διαθέσιμο στις 5 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, για PlayStation 4, Xbox One και υπολογιστές.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα