Οι ανακοινώσεις της Capcom για το Monster Hunter Rise: Sunbreak

Πολλές ανακοινώσεις για το επερχόμενο expansion με τίτλο Monster Hunter Rise: Sunbreak επεφύλασσε η Capcom στο χθεσινοβραδινό (13/6) Capcom Showcase.

Επιστροφή από το παρελθόν φαίνεται να κάνει η περιοχή “Jungle”. Επίσης, όπως είναι φυσικό, θα περιλαμβάνει και τέρατα που επιστρέφουν από το παρελθόν. Πρόκειται για πλάσματα

που είδαμε στα Monster Hunter Frontiers και Monster Hunter 4, όπως τα Espinas, Gore και Magala. Ωστόσο, πολλά ακόμα τέρατα αναμένονται να επιστρέψουν από το παρελθόν.

Η Capcom ανακοίνωσε επίσης έναν αριθμό από δωρεάν updates για το νέο πακέτο επέκτασης. Το πρώτο update θα διατεθεί τον Αύγουστο και θα περιέχει το Lucent Nargacuga, ένα ολοκαίνουριο τέρας. Επίσης, θα προσθέσει μια ακόμα περιοχή, την Forlorn Arena. Περισσότερα updates θα γίνουν διαθέσιμα το φετινό φθινόπωρο, τον χειμώνα και αργότερα μέσα στο 2023.

Η Capcom δίνει επίσης τη δυνατότητα στους παίκτες να δοκιμάσουν το νέο expansion, μέσω της διάθεσης ενός demo. Το demo θα γίνει διαθέσιμο στις 15 Ιουνίου για τις περιοχές της Ευρώπης. Οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν τη νέα περιοχή και να κυνηγήσουν μερικά από τα τέρατα του expansion. Αυτά είναι τα Great Izuchi, Tetranadon, Malzeno και Astalos, με τους παίκτες να μπορούν να τα κυνηγήσουν μόνοι, ή με παρέα. Θα μπορούν επίσης να δοκιμάσουν τα training quests και να πάρουν μια γεύση από τους νέους μηχανισμούς του expansion.

Θυμίζουμε πως το Monster Hunter Rise: Sunbreak αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου, για Nintendo Switch και υπολογιστές. Οι παίκτες που θα το προπαραγγείλουν ψηφιακά θα αποκτήσουν ορισμένα In-game καλούδια, όπως πανοπλίες για τα Palico και Palamute.

The post Οι ανακοινώσεις της Capcom για το Monster Hunter Rise: Sunbreak appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα