Οι δωρεάν τίτλοι του PS Plus για τον Σεπτέμβριο 2021

Όπως έχει καθιερώσει να πράττει για κάθε μήνα, η Sony αποκάλυψε τους τίτλους που πρόκειται να διαθέσει εντελώς δωρεάν μέσω του PlayStation Plus για τον Σεπτέμβριο.

Όπως έγινε γνωστό, οι συνδρομητές της εν λόγω υπηρεσίας θα έχουν τη δυνατότητα να “απολαύσουν εκατοντάδες διαφορετικά επίπεδα συνεργατικού παιχνιδιού” με το Overcooked: All You Can Eat! της Team17 – που περιλαμβάνει τα

Overcooked! και Overcooked! 2 σε remaster εκδόσεις, καθώς και το επιπρόσθετο περιεχόμενο τους.

Επιπλέον, θα μπορούν να ταξιδέψουν σε πολλαπλές τοποθεσίες ανά τον κόσμο με το Hitman 2, δεσμεύοντας να φέρουν εις πέρας τις μυστικές τους αποστολές υπό τον έλεγχο του θρυλικού Agent 47, αναλαμβάνοντας δράση από ηλιόλουστα μέρη έως σκοτεινά σοκάκια και τροπικά δάση γεμάτα κινδύνους.

Τέλος, η Sony αποφάσισε να ολοκληρώσει το τρέχον line-up με το Predator: Hunting Grounds, ένα ασύμμετρο multiplayer shooter που τοποθετεί μία ομάδα τεσσάρων ατόμων ενάντια στον 5ο παίκτη, που έχει τον ρόλο του “Predator”. Ενεργώντας συνεργατικά, η ομάδα που καλείται να επιβιώσει θα πρέπει να ολοκληρώσει συγκεκριμένες διεργασίες προκειμένου να καταφέρει να δραπετεύσει εγκαίρως από την αρένα και να σωθεί.

Και οι τρεις προαναφερθέντες τίτλοι, που αποτελούν τον line-up του PlayStation Plus για τον Σεπτέμβριο, θα είναι διαθέσιμοι από τις 7 του τρέχοντα μήνα έως και τις 4 Οκτωβρίου.

Επιπροσθέτως, υπενθυμίζουμε ότι τα παιχνίδια του PlayStation Plus για τον περασμένο μήνα -δηλαδή τα Hunter’s Arena: Legends, Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville και Tennis World Tour 2– θα εξακολουθήσουν να είναι διαθέσιμα έως την 6η Σεπτεμβρίου.

The post Οι δωρεάν τίτλοι του PS Plus για τον Σεπτέμβριο 2021 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα