Οι voice actors για την ταινία Super Mario

Μια ιδιαίτερη έκπληξη επεφύλασσε το πιο πρόσφατο Nintendo Direct, όταν εμφανίστηκε ξαφνικά ο Shigeru Miyamoto στις οθόνες. Δήλωσε πως το project της ταινίας με τον Super Mario προχωράει κανονικά, καθώς τόσο εκείνος όσο και η Illumination εργάζονται πυρετωδώς. Μάλιστα, ήταν σε θέση να ανακοινώσει τους ηθοποιούς που θα δανείσουν

τις φωνές τους στους χαρακτήρες της ταινίας, αλλά και το παράθυρο κυκλοφορίας της.

Ο Chris Pratt (Jurassic World, Guardians of the Galaxy) θα πρωταγωνιστήσει ως Mario, ενώ ο Charlie Day (Pacific Rim) θα παίξει τον Luigi. Η Anya Taylor-Joy (The Queen’s Gambit) θα είναι η Πριγκίπισσα Peach, ενώ ο Jack Black (Kung-Fu Panda, School of Rock) θα ντύσει φωνητικά τον Bowser. Τέλος, ο Keegan-Michael Key (Toy Story 4) θα ακούγεται ως Toad, ενώ ο Seth Rogan (Superbad, Pineapple Express, The Green Hornet) θα αναλάβει το ρόλο του Donkey Kong.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως την εορταστική περίοδο του 2022. Στην Αμερική θα κυκλοφορήσει στις 21 Δεκεμβρίου, ενώ οι ημερομηνίες των υπολοίπων περιοχών θα ανακοινωθούν στο μέλλον. Τέλος, επιβεβαιώθηκε και η συμμετοχή του Charles Martinet, του θρυλικού voice actor του Mario. Αν και δεν θα “δανείσει” τη φωνή του στον υδραυλικό αυτή τη φορά, εν τούτοις ο Martinet θα συμμετάσχει σε cameos-έκπληξη εντός της ταινίας.

The post Οι voice actors για την ταινία Super Mario appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα