Όλες οι ανακοινώσεις που είδαμε στο Nacon Connect

Vampire, νέα IP, επιστροφή του Test Drive, συνεργασίες κ.α.

Η Nacon διοργάνωσε με επιτυχία πριν λίγες ώρες (το βράδυ της Τρίτης 7/7) την πρώτη της online παρουσίαση, η οποία ήρθε να αντικαταστήσει την αντίστοιχη παρουσίαση που θα γίνονταν στην Ε3. Φυσικά, οι περισσότεροι έχουν συνδέσει το όνομα της εταιρίας με περιφερειακά, ωστόσο αυτή έχει κάνει ένα άνοιγμα στο publishing τίτλων εδώ

και καιρό, προσπαθώντας μάλιστα να καλύψει πολλά είδη παιχνιδιών. Τι είδαμε όμως τελικά στο event;

To Werewolf: The Apocalypse - Earthblood είναι ένας brawler τίτλος που βασίζεται στο World of Darkness. Κατά τη διάρκεια του event είδαμε gameplay από τον τίτλο, ενώ έγινε γνωστή η κυκλοφορία του στις 4 Φεβρουαρίου του 2021, σε υπολογιστές και κονσόλες τρέχουσας και επόμενης γενιάς. Η Big Bad Wold, αποκάλυψε το Vampire: The Masquerade - Swansong, έναν αφηγηματικό RPG που είναι μέλος της γνωστής σειράς, η οποία βασίζεται στα επιτραπέζια pen and paper..

Το Steelrising ήταν μία από τις μεγάλες στιγμές του event αφού πρόκειται για ένα νέο IP, από την Spiders. Οι παίκτες μεταφέρονται στη Γαλλική Επανάσταση, με τα πράγματα να έχουν πάρει μία περίεργη τροπή. Πρόκειται για ένα action-RPG, στο οποίο λαμβάνουμε τον έλεγχο ενός ρομπότ, με στόχο την κατατρόπωση του βασιλιά Λουδοβίκου και την επιτυχημένη έκβαση της Γαλλικής Επανάστασης. Αυτό θα κυκλοφορήσει στις κονσόλες επόμενης γενιάς.

Κατά τη διάρκεια του event επιβεβαιώθηκε και η φημολογούμενη επιστροφή της σειράς Test Drive Unlimited. Το TDU: Solar Crown αναπτύσσεται από την KT Racing και έχει όλα τα στοιχεία που αγάπησαν οι παίκτες της σειράς. Ο τίτλος λαμβάνει χώρα σε ένα μεγάλο νησί, ενώ διαθέτει και αρκετά social στοιχεία.

To Rogue Lords είναι η πρώτη προσπάθεια της εταιρίας στην κατηγορία των roguelike, έχει gothic αισθητική και αναπτύσσεται από της Leikir και Cyanide. Αντίστοιχα, το Roguebook είναι ένας roguelike τίτλος με κάρτες, ο οποίος αναπτύσσεται από την βελγική Abrakam, σε συνεργασία με τον δημιουργό του Magic: The Gathering, Richard Garfield.

H RaceWard Studio είναι πλέον μέλος της οικογένειας της Nacon και ο πρώτος της τίτλος είναι το RiMS. Όπως φαίνεται και από το όνομά του, το RiMS είναι ένας τίτλος αγώνων ταχύτητας με μηχανές, που υποστηρίζει πως θα φέρει ένα νέο τρόπο προσομοίωσης της οδήγησης των μοτοσυκλετών. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως το Warhammer: Chaosbane βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Eko Software, για τα Xbox Series X και PlayStation 5.

Εκτός από τα παραπάνω, προβλήθηκε νέο gameplay από τα WRC 9 και το Tennis World Tour 2, τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Στον τομέα των περιφερειακών, η εταιρία αποκάλυψε πως έχει πουλήσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια licensed controllers για PlayStation 4, ενώ ταυτόχρονα ανακοίνωσε μία αντίστοιχη συνεργασία με την Microsoft για κυκλοφορία licensed περιφερειακών για υπολογιστές. Xbox One και Xbox Series X. Παράλληλα, η Nacon τόνισε πως η ανάπτυξη του cloud gaming και η άφιξη της τεχνολογίας 5G ανοίγουν νέες ευκαιρίες για εκείνη. Τέλος, έγινε γνωστό πως μετά από συζητήσεις με εταιρίες τηλεπικοινωνιών, όπως η γαλλική Orange, η εταιρία σύντομα θα διαθέσει νέα περιφερειακά για άτομα που παίζουν σε smartphones.

pcps4xbox oneswitchPS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα