Οριστικοί τίτλοι τέλους για το Google Stadia

Η streaming υπηρεσία Stadia της Google έκλεισε επίσημα, λίγο περισσότερο από τρία χρόνια μετά την έναρξή της. Η υπηρεσία παιχνιδιών που βασιζόταν στη λειτουργία του cloud ξεκίνησε τη, σύντομη όπως φάνηκε, πορεία της, στις 19 Νοεμβρίου του 2019, αλλά τελικά δεν κατάφερε να πετύχει τους στόχους της, με αποτέλεσμα η Google να ανακοινώσει τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους ότι η υπηρεσία θα τερματίσει τη λειτουργία της.

Το

οριστικό κλείσιμο σηματοδοτήθηκε με ένα τελευταίο tweet από τον επίσημο λογαριασμό του Google Stadia στο Twitter, ευχαριστώντας τους παίκτες για τη συμμετοχή τους. Οι διακομιστές του Stadia έκλεισαν στις 11.59μμ PT το βράδυ της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου, 2023.

To our players and partners, our team, community and fans: thank you, for everything.

As of 11:59pm PT today, we're signing off from the cloud. Y'all be good to each other, and stay safe out there.

pic.twitter.com/aCr0gW8IQq

— Stadia (@GoogleStadia) January 18, 2023

“Ευχαριστούμε για όλα τους παίκτες, τους συνεργάτες, την ομάδα, την κοινότητα και τους οπαδούς μας. Από τις 11.59μμ PT σήμερα, αποσυνδεόμαστε από το cloud. Να είστε όλοι καλοί μεταξύ σας και να είστε ασφαλείς εκεί έξω”.

Το tweet συνοδευόταν από τα credits του Worm Game, του εσωτερικού δοκιμαστικού παιχνιδιού Stadia, το οποίο διατέθηκε στους παίκτες για να το δοκιμάσουν δωρεάν την περασμένη εβδομάδα. Τα credits περιέχουν έναν κατάλογο ανθρώπων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Stadia.

Σύμφωνα με τη Google, η τεχνολογική πλατφόρμα που τροφοδότησε το Stadia θα χρησιμοποιηθεί σε άλλα τμήματα της εταιρείας, όπως στο YouTube, στο Google Play καθώς και στις προσπάθειες Επαυξημένης Πραγματικότητας (AR).

The post Οριστικοί τίτλοι τέλους για το Google Stadia appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα