Πρόθεση χρέωσης της τεχνολογίας Ray-tracing από την ΕΑ;

Σε μια σημαντική ανακάλυψη προέβη ένας χρήστης σχετικά με τον επερχόμενο sport sim τίτλο της EA, Madden NFL 22 αλλά ενδεχομένως και για τη γενικότερη, μελλοντική πολιτική της εταιρείας όσον αφορά στις κονσόλες νέας γενιάς. Η ανακάλυψη αυτή αφορά στη δυνατότητα ray tracing που προσφέρουν οι κονσόλες Xbox, η οποία όπως φαίνεται στο American football sim της EA θα προσφέρεται μόνο σε όσους αγοράσουν

την, ακριβότερη της standard, MVP έκδοση του παιχνιδιού.

Όπως φαίνεται στο video, που έσπευσε να ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube o χρήστης, το ίδιο παιχνίδι, το οποίο θα τρέχει στην ίδια κονσόλα, θα έχει διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά ανάλογα την έκδοση και τα χρήματα που θα έχει πληρώσει ο παίκτης για αυτή. Συγκεκριμένα, η απλή έκδοση (με κόστος 79,99 ευρώ) του Madden NFL 22 για Xbox Series X/S δεν εμπεριέχει το ray tracing στη λίστα των τεχνικών προδιαγραφών του παιχνιδιού, ενώ η, κατά 20 ευρώ ακριβότερη, MVP edition (99,99 ευρώ) του τίτλου το εμπεριέχει και το προσφέρει κανονικά.

TrendingGameOver Webcast #473

Μέχρι στιγμής η EA δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη δήλωση σχετικά με αυτή την κίνηση, η οποία δεν είναι ξεκάθαρο αν οφείλεται σε “τυπογραφικό λάθος” ή αν όντως είναι εκούσια, δημιουργώντας έτσι νέα δεδομένα.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο:

The post Πρόθεση χρέωσης της τεχνολογίας Ray-tracing από την ΕΑ; appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα