Σημαντικές ανακοινώσεις από τη Sony πριν την Ε3

Ανακοίνωση νέων τίτλων κάθε μέρα, μέχρι την έναρξη της έκθεσης!

Με την φετινή έκθεση Ε3 να βρίσκεται μόλις λίγες ημέρες μακριά, η Sony θέλησε να ανοίξει από τώρα την όρεξη των φίλων της, αφού, όπως αποκάλυψε μέσω του PlayStation Blog, από την ερχόμενη Τετάρτη μέχρι και την Κυριακή, θα υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις. Στα πλαίσια του "Countdown to E3 2018" κάθε μέρα, στις 6 η ώρα

το απόγευμα, θα πραγματοποιούνται livestream στην ιστοσελίδα live.playstation.com, αλλά και στις πλατφόρμες των Twitch, YouTube και Facebook, κατά τη διάρκεια των οποίων θα αποκαλύπτονται νέοι τίτλοι για το PlayStation 4.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη θα ανακοινωθεί ένας νέος τίτλος για το PlayStation 4 με υποστήριξη για PS VR, ενώ την Πέμπτη θα αποκαλυφθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας ενός τίτλου από τα Worldwide Studios της εταιρίας. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, δηλαδή την Παρασκευή και το Σάββατο, θα ακολουθήσει η παρουσίαση δύο τίτλων, από τους οποίους ο πρώτος θα αφορά το PS4, ενώ ο δεύτερος θα αφορά αποκλειστικά το PS VR. Τέλος την Κυριακή, σύμφωνα με την εταιρία, θα ανακοινωθεί η άφιξη ενός πολυαναμενόμενου τίτλου στο PlayStation VR.

Για τις παραπάνω ανακοινώσεις αλλά και για όλα τα νέα που θα προκύψουν από την έκθεση Ε3, θα ενημερωθείτε πλήρως από το GameOver.gr!

ps4vr
Keywords
Τυχαία Θέματα