Στατιστικά για τον ένα χρόνο σταδιοδρομίας του Elden Ring

Η Bandai Namco αποκάλυψε μια σειρά από στατιστικά νούμερα για το Elden Ring, με την ευκαιρία της πρώτη επετείου του τίτλου, η οποία πέρασε τον περασμένο μήνα και συνέπεσε με το γεγονός ο τίτλος να ξεπερνά το εντυπωσιακό νούμερο των 20 εκατομμύριων αντίτυπων.

“Για να γιορτάσουμε την 1η επέτειο του Elden Ring και τα εκατομμύρια των fans σε όλο τον κόσμο που εξερευνούν το Lands Between, συγκεντρώσαμε μερικά ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά στατιστικά gameplay για

εσάς!”, αναφέρει η επίσημη ανάρτηση της Bandai Namco, η οποία περιλαμβάνει γραφήματα που αποκαλύπτουν διάφορους αριθμούς.

Για παράδειγμα, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 5,9 δισεκατομμύρια boss attemps, με τη Malenia, Blade of Miquella να είναι αυτή που επιχειρήθηκε περισσότερο, με 329 εκατομμύρια προσπάθειες. Δεύτερος είναι ο Margit the Fell Omen, με 281 εκατομμύρια προσπάθειες.

Υπάρχουν επίσης διαγράμματα που αποκαλύπτουν τις πιο κοινές αιτίες θανάτου (από τις οποίες έχουν υπάρξει περισσότερα από 8,9 δισεκατομμύρια) στο Elden Ring, καθώς και τον αριθμό των summons (ένα δισεκατομμύριο). Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις παρακάτω εικόνες για τα περισσότερα νούμερα.

TOP 5 BOSS ATTEMPTS

CAUSES OF DEATH (over 8.9 billion)

SUMMONS (co-op vs invasion)

TOP 5 MOST ACQUIRED INCANTATIONS

TOP 5 SPELLS CAST

Το Elden Ring είναι διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4, PC, Xbox Series X/S και Xbox One.

The post Στατιστικά για τον ένα χρόνο σταδιοδρομίας του Elden Ring appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα