Σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες για το remake του Resident Evil 4

Όπως έγινε γνωστό μέσω ενός μηνύματος στον επίσημο λογαριασμό των Resident Evil στο Twitter, σύντομα η ομάδα ανάπτυξης θα μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο remake του Resident Evil 4 καθώς επίσης και του Resident Evil:

Village Gold Edition.

The next Resident Evil Showcase begins October 20th at 3:00 PM PDT / 6 PM EDT / 11 PM BST!
Featuring Resident Evil Village Gold Edition and Resident Evil 4, everyone is welcome to co-stream the event!
https://t.co/hqujZb66JQ pic.twitter.com/7Irt58LRpC

Resident Evil (@RE_Games) October 17, 2022

Το showcase των Resident Evil, είναι προγραμματισμένο να μεταδοθεί την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στη 01:00 τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδος, μέσω του καναλιού Twitch της εταιρίας.

Για την επερχόμενη Gold Edition του Resident Evil Village, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Δεκεμβρίου 2022, γνωρίζουμε ότι θα συνδυάζει το βασικό παιχνίδι με το Winter’s Expansion DLC. Το τελευταίο θα περιέχει μία νέα ιστορία, το Shadows of Rose, η οποία θα οδηγεί στο κλείσιμο το κεφάλαιο της οικογένειας Winters, που βέβαια ξεκίνησε με την ιστορία του Ethan Winters στο Resident Evil 7.

Το DLC θα περιέχει επιπλέον τρεις νέους χαρακτήρες για το Mercenaries mode, τους Chris Redfield, Lady Dimitrescu και Karl Heisenberg ενώ τέλος το dlc θα μας επιτρέπει να παίξουμε με όλο το αρχικό campaign σε third person προοπτική.

Φειδωλή ήταν η εταιρία μέχρι τώρα και με τις λεπτομέρειες του remake του Resident Evil 4, εκτός ενός σύντομου teaser trailer και την επιβεβαίωση ημερομηνίας κυκλοφορίας για τις 24 Μαρτίου 2023, σε PC, Xbox Series X/S, PS5. Ωστόσο σύντομα όπως φαίνεται θα έχουμε περισσότερο υλικό στη διάθεση μας, μέσω του επόμενου showcase στις 21 Οκτωβρίου.

The post Σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες για το remake του Resident Evil 4 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα